Yogi-snodd med avtagbar spänne

Nyckelband i polyester att fästa ID-brickor eller nycklar i. Bandet har en knäppning med säkerhetsmekanism som krävs enligt EU-lagstiftning för skydd mot strypning, samt en extra knäppning mellan bricka och band.

  • Produktmått: 51 x 2,5 cm
  • Tryckmått: 26 x 1,9 cm
  • Vikt: 27 g

Utmärkt komfort, maximal säkerhet

Om du letar efter en användbar gåva som är både funktionell och pålitlig, är Yogi nyckelband med avtagbart band den perfekta produkten för dig. Du kan ge den till dina kunder, så att de kan fästa sina id- och passerkort eller nycklar i bandet av polyester: en gåva som ser till att de aldrig glömmer varken sina kort eller ditt varumärke. Artikeln uppfyller de normkrav som gäller för de europeiska standarderna: säkerhetsmekanismen eliminerar risk för kvävning. Det finns även ytterligare ett lossningsmekanism, där kortet/nyckeln fästs i bandet.

Lämna ett spår på bandet

Du kan trycka din logga eller ditt budskap på nyckelbandet: tekniken som används är serigrafi med en eller två färger, som appliceras på ett område på 260x19 mm. När det gäller den första färgen kan du välja en personlig färg eller någon av våra tolv förkonfigurerade färger. Om du önskar kan du även trycka med en andra färg: även den kan vara personlig, eller någon av våra elva förkonfigurerade färger.

Dessutom kan bandet väljas i hela sju olika färger: röd, royalblå, orange, marinblå, svart, vit och äppelgrön.

Praktiska tillämpningar

Tack vare användbarheten är nyckelbandet en mycket omtyckt gadget. Du kan dela ut den under olika event, så att kunderna aldrig glömmer ditt varumärke. Du kan även beställa det till ditt företag och ge denna praktiska produkt till dina anställda.

Vilka produkter kan man kombinera med nyckelbandet?

Om du gillar denna produkt med vill skräddarsy endast en del av bandet kan du välja vår Iago nyckelband. Hos oss hittar du allt du behöver för att marknadsföra din verksamhet: ta t.ex. en titt på våra anpassningsbara gadget för kontorsarbete och mycket mer.