York Plastic Ballpoint Pen

ABS plastic ballpoint pen with a click mechanism.

Ink Colour: black Product Dimensions: 14,6 x ø 1,2 cm Weight: 8 g

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Den mångsidiga gadgeten

En klassisk produkt med stora anpassningsmöjligheter: York kulspetspenna i plast, med svart bläck och snap-mekanism, uppfyller dina marknadsföringsbehov och ser till att kunderna inte glömmer bort dig. Produkten är lätt och greppvänlig (8 g, 14,6 cm lång och 1,2 cm i diameter), med plats för din logga eller ditt budskap.

Vad gäller trycket har du två olika tekniker att välja mellan (tampongtryck med en eller två färger och digitaltryck i fyrfärg) på två olika områden på pennan (60x5 mm på den nedre delen och 30x5 mm på den övre delen). Till tampongtrycket kan du använda antingen en av våra tolv förkonfigurerade färger eller en personlig nyans som första färg; och som andra färg, som är frivillig, kan du välja mellan elva förkonfigurerade färger utöver din personliga.

Du kan även välja din favoritfärg till pennan: svart, blå, röd eller grön.

Praktiska tillämpningar

Tack vare pennans lätta vikt och smidighet, kan du ta med dig ett stort antal York-pennor till olika event, så att så många som möjligt kan bli påminda om ditt varumärke. Du kan även beställa pennorna till ditt kontor och dela ut till anställa och kunder.

Med vilka produkter kan du kombinera York kulspetspenna?

Du kan på vår hemsida hitta ett stort utbud av skräddarsydda gadget, varav många är olika kontorstillbehör. Om du tycker om denna produkt men är ute efter ett annat material, kan vår Bling kulspetspenna i aluminium vara något för dig.