Tags i PVC

Tagsen i pvc är ett verktyg som är framtaget för att kunna skapa id-brickor och passerkort för mässor och konserter. Från den mest klassiska för företagsevent till den glittrande för musikfestivaler: skapa en tag som passar just dina kommunikationsbehov.

  • Med hål eller spår
  • 4 tillgängliga färger

Tryck taggar, kort och brickor i PVC med utstansat hål

Tryck av kort i PVC, med runt eller avlångt hål, enkelt och säkert tack vare Pixartprintings långa erfarenhet

För alla professionella och representativa sammanhang, som event och mässor, är kort och brickor i PVC med runt eller avlångt hål ett värdefullt verktyg. Våra kunder har valt denna produkt till:

  • företagskort
  • id-kort
  • besökskort
  • passerkort
  • id-kort

Med Pixartprinting skapar du alltid produkten som passar dina behov perfekt

Hos oss är det lätt att beställa tryckta PVC-kort med hål till ett förmånligt pris. Tack vare vår långa erfarenhet av onlinebeställda tryck på alla sorters material och vårt stora utbud av produkter kan vi på Pixartprinting skapa dina kort i PVC med runt eller avlångt hål på ett enkelt och snabbt sätt.

Kort i PVC med hål: perfekta för många olika användningsområden inom olika verksamheter

Våra kort/brickor i PVC med runt eller avlångt hål som kan hängas runt halsen finns i klassiska formatet 8,5 x 5,4 cm, och har flera användningsområden. Tack vare hålet kan ett band eller snöre förenkla användningen av kortet/brickan.

Storlekar

Finns i tjocklekarna 0,5 mm och 0,76 mm. För tjockleken 0,76 mm kan de tryckta korten i PVC med hål för mässor och event även väljas i transparent PVC-material. Korten i PVC kan tryckas både på fram- och baksida. Välj modell för dina taggar/brickor/kort i PVC med runt eller avlångt hål från Pixartprinting, och få en mångsidig produkt som uppfyller dina behov.

Skräddarsytt

För att göra dina PVC-kort med hål unika, kan du välja en bakgrundfärg med effektfull finish i metall, guld, silver eller pärlemor. Du kan även välja mellan runt och avlångt hål, för att kunna anpassa efter snöre/band, samt var hålet ska sitta.

Slutför ditt köp

Välj en mässdisplay till ditt event, och dela ut gadgets och informativa broschyrer i tygväskor som du skräddarsytt med din logga!