Kuvert med heltryck

Vill du inte att dina brev ska tappas bort i den dagliga brevhögen? Tack vare ett tryck över hela ytan ser våra kuvert med heltryck till att din kommunikation sticker ut ur mängden. Välj modellen med heltryck till viktiga kampanjer, invigningar eller inbjudningar.

Kommunicera med kreativitet.

Vill du sticka ut ur mängden bland dina konkurrenter och utöva dina affärsverksamheter på ett originellt sätt? Våra kuvert med heltryck ger dig möjligheten. Tack vare möjligheten att anpassa hela ytan, kan du skapa det perfekta kuvertet för dina behov. Du kan på så sätt släppa loss din kreativitet och skapa en kommunikation med hög synlighet: dina kunder kommer att lägga ditt varumärke och ditt budskap på minnet.

Den rätta stilen för dig

Kuverten är tillverkade i halvmatt Classicpapper, med matt bestrykning och förhöjd vithet med satinerad yta; det är dessutom träfritt och åldersbeständigt. Det är det rätta materialet för bästa tryckåtergivning med skarp text. Trycket görs i fyrfärg (CMYK).

Du kan alltså kommunicera på ett elegant och originellt sätt, som samtidigt är praktiskt och lätt tack vare sin ringa storlek (23x22) och låga vikt (115 g per kvadratmeter papper). Förseglingsremsan ger säker förslutning av innehållet.

Användningsområden

Kuverten med heltryck är perfekt för alla typer av korrespondens som eventinbjudningar, nya kampanjer för dina kunder och originell kommunikation på papper.

Produkter att kombinera med kuverten med heltryck

Du kan hitta flera sorters kuvert på vår sida. Om du vill lägga till det lilla extra för än en mer personlig touch kan du sätta på någon av våra etiketter på kuvertet. Slutligen kan du göra din kommunikation mer sofistikerad och lägga ner våra förädlade vykort i kuverten.