Mappar med tre flikar

Mapparna med tre flikar kan tryckas på hela ytan, både utvändigt och invändigt, så att du får optimalt utrymme för att berätta om ditt varumärke. Finns i två olika modeller, som rymmer alla dina dokument och är idealiska för utdelning av informationsmaterial till dina kunder i mappar med din varumärkesdesign.

  • Centralt eller lateralt
  • Med visitkortshållare

Mappar för kontor med flikar: skräddarsytt och tryck i högupplöst kvalitet

Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka skräddarsydda mappar för att på ett bekvämt sätt skydda dina kontorsdokument. Välj våra mappar med tre flikar, perfekta för att förvara och presentera projekt och anteckningar. De är framtagna i kartong, ett lätt med slitstarkt material som är perfekt som tryckunderlag: dina bilder kan överföras till mappens ytor i högupplöst kvalitet, som kännetecknas av klara och starka färger med tydliga detaljer.

Produktkonfigurationen på den här sidan är mycket enkel:

  1. Välj anpassningsalternativen du föredrar och ge de nya mapparna med flikar ett originellt utseende i linje med din koordinerade företagsimage.
  2. Ladda ner mallen och instruktionerna från våra grafiker från hemsidan. Följ instruktionerna för korrekt inställning av din tryckfil.
  3. Ladda upp din fil och skicka vidare din beställning med några få klick. Kontorsmappar direkt till kontoret med våra snabba och punktliga leveranser.
  4. Kom ihåg att du alltid kan vända dig till vår kundtjänst om du har frågor eller vill ha tips, de är alltid redo att hjälpa dig genom hela köpprocessen.

Skräddarsy dina nya mappar med tre flikar

Mappar med flikar trycks i A4-format (210x297 mm). Du har möjlighet att skräddarsy dem genom att välja de konfigurationsalternativ du föredrar:

  • Mappens rygg: välj de storlekar du föredrar till ryggen på dina nya mappar.
  • Tryckanvisningar: du kan trycka din grafik på mappens fram- och baksida, eller bara på en av sidorna.
  • Laminering: Blank, matt eller soft touch, lamineringen skyddar mappens yta från eventuella repor.
  • Förädling: genom förädlingen kan du framhäva vissa utvalda detaljer i grafiken. Förädlingen ger dem extra glans tack vare applicering av metallfolie, medan selektiv lackning ger dem en unik upphöjd effekt.

Slutför konfigurationen för att öppna produktsidans användbara kostnadsfria offerten/förhandsvisningen. Den ger dig möjligheten att se produktpriserna i realtid.

Mapparna med tre flikar och andra produkter att skräddarsy till ditt kontor

I vår onlinekatalog hittar du ett stort utbud av anpassningsbara produkter för ditt kontor: mappar med tre flikar, bläck- och blyertspennor, anteckningsböcker, stämplar och korthållare med logga. Du kan använda de nya skräddarsydda mapparna med tre flikar för att presentera dina projekt. Eller så kan du lägga mappen i ett presentationskit att överlämna till kunder och partners under dina kommande event, tillsammans med brevpappersblock, pennor med logga och notisar.