Storformat

Den bästa trycktekniken och materialen för storformatstryck. Vi använder den modernaste tekniken (Durst, HP, Roland, Ocè) för att säkerställa högsta kvalitet och erbjuder ett brett urval av media och efterbehandlingar.

Tryck i storformat

Pixartprinting har spenderat ett antal år på produkter i stort format inklusive banners, affischer och canvastryck. Vår erfarenhet har låtit oss ta del av de bästa materialen, bläcken och trycktekniken för att ge kunden en högkvalitativ produkt till konkurrenskraftiga priser.

Välj från en rad olika produkter i stora format som kan appliceras på en rad ytor, inclusive glas. Varje projekt kan bli fullt anpassad för att ge en slutprodukt som kommer att tillhandahålla en slutprodukt som kommer att representera ditt företagsvarumärke och information på ett effektivt och professionellt sätt.

Pixartprintings Storformatspapper

Oavsett om du behöver tusentals enheter eller storskaliga annonser så kan Pixartprinting ge den idealiska produkten.

Vi specialiserar oss i både styva medier och banners skapade av PVC som enkelt kan rullas ihop och användas på andra platser. Ett stort antal av våra styva och bannerprodukter är tryckta med DURST P-10-skrivare som ger utmärkt resultat.

För att säkerställa att alla storformatspapper är redo att användas så erbjuder Pixartprinting att montera dukar och bifogar öljetter till storskaliga banners före leverans.

För ytterligare information om våra storformatsprodukter, var vänlig besök vår FAQ-sida eller kontakta vår kundservice.

Banner, Poster och Canvastryck

Pixartprinting strävar efter att beställningsprocessen ska vara så snabb och smidig som möjligt för alla våra klienter, och därför delar vi med oss av mycket hjälpsam information på vår hemsida.

Ett antal av våra storformatsprodukter kommer med en nedladdningsbar instruktionsmanual och mallar utan extrakostnad.

Alla Pixartprintings beställningsformulär uppdateras i realtid för att visa hur din order status se rut innan du har bekräftat din beställning.

. Vårt formulär ger också information vad gäller antalet enheter och handläggningstid, så att du kan hålla dig inom budgeten hela tiden.

Relaterade Produkter

Tillsammans med våra storformatsprodukter så har Pixartprinting displayer för utomhusannonsering.