Häftat, stora upplagor

Häftat för stora upplagor innefattar papper av låg vikt, vilket bidrar till låga fraktkostnader och enkel distribution av din produkt. Du kan välja mellan två olika sorters papper, både för inlagan och omslaget. Perfekt för företagspresentationer eller kommersiellt material inför mässor och event.

  • Valbart sidantal
  • Två format
  • Blankt eller matt papper

Beställ häftade tidskrifter tryckta på lättviktspapper i stora upplagor

Tryck häftade tidskrifter, tidningar, kataloger och broschyrer anpassade för att postas i stora upplagor i antingen A4- eller A5 format.

 

Häftade tidskrifter, tidningar, kataloger och broschyrer i stora upplagor

 

Tryck på lättviktspapper för lägre porto

Dessa häftade tidskrifter, tidningar, kataloger och broschyrer är speciellt lämpade för utskick tack vare lättviktspapperet på 70 gram. Den speciella kvalitén på papperet garanterar perfekt tryck och fantastiskt resultat.

 

Tryck i stora upplagor

Vi är specialiserade på tryck av stora upplagor: från 20.000 till 100.000 exemplar. Vår avancerade teknik och omfattande, daglig erfarenhet garanterar snabb leverans till mycket konkurrenskraftiga priser.

 

Andra tryck i stora kvantiteter

Förutom traditionella häftade tidskrifter, kan många andra ytbehandlingar hittas på Pixartprinting för tryckning av tidskrifter, broschyrer, böcker och utskick. Ta till exempel en titt på våra format för tabloidtidningar och pocketböcker.