Broschyrer med limning

Punktlimmad broschyr är det smidigaste formatet för tidningar i stora upplagor Denna sortens bindning görs genom att applicera en limpunkt vid vikningen av maskinarket. Dess extrema lätthet möjliggör lätta och billiga utskick. Perfekt för reklam-, kommersiella eller informativa broschyrer.

  • Valbart sidantal
  • Förkonfigurerat format
  • 3 sorters papper
Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Punktlimmade broschyrer och reklamblad tryckta i stora upplagor

Exklusiva punktlimmade reklamblad och broschyrer tryckta på lättviktspapper.

 

Anpassat för tryck i stora upplagor

Dessa lyxiga punktlimmade broschyrer och tidningar är en topprodukt från våra tryck i stora upplagor. Tack vare vår avancerade tryckteknik och vår erfarenhet av dagliga i tryckkörningar, kan du vara säker på snabb leverans till ett pris som de flesta onlinetryckerier inte kan matcha. Vi erbjuder punktlimmade flygblad och broschyrer i stora upplagor: från 20.000 till 100.000.

 

Lättviktspapper för lägre portokostnader

För dessa tryck använder vi ett lättviktspapper av en hög kvalitet. Du kan välja mellan tre vikter: 50 gram, 70 gram och 90 gram. I samtliga fall kan du räkna med ett perfekt tryck och fantastisk resultat.

 

Andra utföranden för tidningar och broschyrer

Vårt utbud av tidskrifter, broschyrer, kataloger och utskick i lättviktspapper för tryck i stora upplagor erbjuder ett urval av olika bindningsmetoder. Välj mellan till exempel, häftade, bundna eller pocket.