Broschyr tabloid

Broschyr tabloid är det klassiska formatet för reklamtidningar som är utformade för brevutskick till en bred publik. Det förkonfigurerade A3-formatet levereras i vikt A4-format. Den lätta vikten på dessa broschyrer gör dem perfekta för dina kommersiella utskick, som kampanjer och erbjudanden.

  • Valbart sidantal
  • Förkonfigurerat format
  • Tre olika sorters papper
Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Vikta broschyrer tryckta på lättviktspapper i stora upplagor

Tryck tidskrifter och broschyrer i A3 vikta till A4 (tabloidformat) på lättviktspapper.

 

Tryck stora upplagor

Under de senaste åren har tabloidformatet blivit allt mer populärt. Det är ett bekvämt och ekonomiskt format för tidningar, tidskrifter och utskick. För våra vikta broschyrer och tidningar i tabloidformat kan vi trycka stora upplagor: från 20.000 till 100.000. Tack vare vår avancerade tryckteknik och erfarenhet av att trycka stora upplagor dagligen kan vi garantera hög kvalitet för de lägsta priserna i branschen.

 

Låg vikt för lägre portokostnader

Vi trycker dina vikta broschyrer med 4 eller 8 sidor på lättviktspapper. Välj mellan 50 gram, 70 gram eller 90 gram. Tack vare den speciella papperskvalitet vi använder kommer du att spara på portokostnaderna utan att kompromissa med tryckresultat.

 

Bundna tidskrifter och utskick

Förutom de vikta tabloidbroschyrerna, hittar du tryck med flera olika bindningsmetoder för tidningar, utskick, broschyrer och kataloger bland våra tryck i stora upplagor. Titta också på våra limbundna broschyrer och tidningar eller häftade broschyrer i lättviktspapper.