Skyltställ

Borddisplayen hjälper dig att exponera flygblad och vykort och skydda dem från yttre påverkan, så att ditt budskap håller sig fräscht. Ställ den på butiksdisken eller bord i baren eller restaurangen för att ge dina kunder användbar information som tidtabeller, prislistor och menyer.

  • Två modeller

Den bästa designen för din flygblad, reklamblad och broschyrer

Är du mån om utformningen av din marknadsföring in i minsta detalj? Pixartprinting ger dig det mest eleganta stället för dina flygblad och reklamblad: broschyrstället. Tack vare denna produkt kan du dra alla kunders uppmärksamhet till ditt varumärke.

Välj den modell som passar dig allra bäst

Broschyrstället finns i två modeller, bägge i transparent akryl med en tjocklek på 2 mm. Broschyrställ i A5-format med en bas på 15x8,5 cm och höjd på 21,4 cm. Borschyrställ i A4-format med en bas på 21x10 cm och en höjd på 30 cm.

Användningsområden

Du kan med detta ställ visa upp broschyrerna i all sin prakt, i alla sorters sammanhang. Du kan t.ex. använda det för viktiga meddelanden och regler eller olika sorters scheman. Den eleganta designen gör stället perfekt för uppvisning av dina flyg- och reklamblad under mässor och event, invigningar, festivaler och företagsfester.

Produkter att kombinera med broschyrstället

Hos Pixartprinting kan även trycka upp dina flygblad och broschyrer som du ska sätta i broschyrstället. Om du har ont om tid och vill göra en enkel beställning kan du välja våra 500 förkonfigurerade flygblad i A5-format; om du istället vill ha ett annat format eller antal, kan du få skräddarsydda flygblad. Du hittar även många andra eleganta och lätta produkter för marknadsföringen av ditt varumärke på vår sida, som t.ex. förädlade vykort och våra vikta foldrar.