Golvram med bakgrundsbelysning

Belys ditt budskap genom att välja ram med bakgrundsbelysning via LED-system. Den upplysta ramen sätter din duk i strålkastarljuset och får den att synas i skuggiga och mörka miljöer. Dekorera dina skyltfönster, mässutrymmen och showroom med våra bakgrundsbelysta paneler för att garantera maximal synlighet för ditt budskap.

  • Två format
  • Enkel- och dubbelsidi

För ett lysande budskap

Har du ett skyltfönster vars budskap inte når fram nattetid? Ska du ha en stor invigningsfest och vill inreda dina lokaler på ett oförglömligt sätt? Om du letar efter ett exceptionellt verktyg för att få din kommunikation att nå fram, kan Pixartprinting erbjuda bakgrundsbelysta golvramar och bakgrundsbelysta paneler för ett storslaget resultat. Ditt budskap kommer inte gå obemärkt förbi, utan få en magnetisk effekt på dina kunder och förbipasserande. Våra LED-belysta reklampaneler utgörs av 4 aluminiumpaneler med spår framtill i vilka tygduken iförs. Monteringen av tygduken går snabbt och enkelt, vilket möjliggör kontinuerligt utbyte av ditt budskap och innehåll efter säsong och behov.

Hur kan jag skräddarsy mina bakgrundsbelysta paneler?

Du kan välja mellan två modeller och 4 olika format av lysande paneler:

  • enkelsidig modell: finns i 4 olika format (70x100cm, 100x200cm, 200x200cm, 300x200cm)
  • dubbelsidig modell: finns i 2 olika format (70x100cm, 100x200cm)

Bägge modeller av lysande reklampaneler är försedda med fötter som garanterar en stabil konstruktion. Tygduken består av 100 % polyester och är tryckt i HD-kvalitet för bästa återgivning av detaljer och lysande färger.

Ramen med bakgrundsbelysning har 12V LED-lampor och 220V transformator; LED-systemet är placerat på den nedre panelen hos den enkelsidiga modellen och runtom hela ramen på den dubbelsidiga modellen. Ramarna försedda med Schuko-kontakt.

De tryckta dukarna är försedda med en keder, en transparent PVC-profil som förenklar monteringen. Ramen för den enkelsidiga modellen har en aluminiumpanel längst ned.

När kan de användas?

Ramen med LED-belysning garanterar ett storslaget resultat vid varje tillfälle. På kontoret, på mässan eller i skyltfönstret, blir de upplysta panelerna något utöver det vanliga. Fånga blickarna hos alla förbipasserande med våra exceptionella ramar och överraska mässbesökarna med de upplysta reklampanelerna. Lek fram olika effekter för ditt budskap i dunkla och mörka miljöer.