Väggram i aluminium

Väggramarna utgör ett av de mest originella sätten att inreda och dekorera din butik, ditt kontor, ett showroom eller dina företagsutrymmen. Välj storlek på aluminiumprofilen och skräddarsy din tryckta duk med fotografier eller budskap knutna till din verksamhet. Ramen ger tyngd åt dina väggar, och skapar ett effektfullt och starkt intryck.

  • Sju format
  • Även endast tryck

De spektakulära ramarna du inte hade väntat dig

Är stunden äntligen kommen då du ska inviga företagets nya kontor, öppna upp portarna till din nya butik eller ha en fotoutställning i ett galleri? Välj de skräddarsydda ramarna för ett effektivt och slående resultat och inred dina utrymmen med våra väggramar för foton. Våra mångsidiga och multifunktionella skräddarsydda ramar består av fyra aluminiumprofiler som sammanfogats med hörnanslutningar.

I de fyra profilerna fästes sedan det uppspända tyget i avsedda spår för enkel montering. Det tryckta tyget är försett med keder, en transparent PVC-profil som förenklar isättning. Detta uppspänningssystem garanterar en perfekt montering av tyget, utan risk för veck.

Vilka val kan jag göra?

Skapa din fil och välj hur du vill göra dina skräddarsydda ramar unika:

  • finns i 8 olika format
  • horisontell eller vertikal orientering
  • välj om du vill beställa både den tryckta duken och ramen eller bara duken.

Då förblir ramen densamma!

Användningsområden

Fotoramarna är en mycket mångsidig produkt för flera olika tillfällen och event där du vill berätta om ditt företag och dra kundernas uppmärksamhet till dig.

Väggramarna ger ditt varumärke och dina utrymmen en röst, genom att kommunicera ditt budskap på ett slående sätt som bara inte går att missa. De är idealiska för att inreda kontor, skyltfönster, mässmontrar, showrooms eller vilken vertikal yta som helst, på ett karakteristiskt och effektivt sätt.