You are on the .se domain. We recommend you go to the .com domain so that the contents of the website are closer to your language and browsing needs.
ENGLISH(US)
CLOSE

Flaggor för utomhusbruk: låt din gata tala!

Tryck vertikala reklamflaggor med Pixartprinting

Pixartprinting ger dig möjligheten att trycka utomhusflaggor på ett enkelt och prisvärt sätt. Med utomhusflaggor menar vi de banderoller som kan sättas på lyktstolpar längs gatorna, i närheten av en butik eller längs trafikerade gator. Flaggorna för utomhusbruk är det perfekta verktyget för att dra uppmärksamheten till ditt varumärke utanför din butik eller för att marknadsföra event på offentliga platser som huvudgator och genomfartsleder.

Vad är flaggor för lyktstolpe?

En flagga för lyktstolpe eller flaggor för utomhusbruk består av två stänger och en duk i varierbar höjd att fästa på gatlyktor. Pixartprinting ger dig möjligheten att beställa både ensidiga och tvåsidiga flaggor för lyktstolpar med dukar försedda med fållar och öljetter som förenklar monteringen på lyktstolpen och ger stabilitet. Öljetterna är tillverkade i polykarbonat, vilket gör att de klarar hård spänning utan att rivas sönder.

Din grafik kommer att tryckas på vindtålig flaggduk på 115 gram, ett tyg med gles väv som är hållbar och resistent vid tvätt. Tryckt med 6 färger med upplösning på 600 dpi, håller den upp till två år i utsatta utomhusmiljöer.

Produktalternativ: vad kan du välja?

För att skapa prisvärda och skräddarsydda flaggor erbjuder Pixartprinting följande anpassningsmöjligheter:

  • Modell: enkelsidig eller tvåsidig
  • Format: du har fem olika format att välja mellan (800x200cm, 80x150cm, 80x100cm, 80x75cm, 80x50cm)
  • Produktkonfiguration: beställ tryck och stänger eller endast tryck

Tack vare de olika alternativen kan du göra dina utomhusflaggor unika och dra förbipasserandes uppmärksamhet till ditt varumärke och budskap. Flaggorna för lyktstolpar är ett viktigt reklamverktyg för att fånga kundernas blickar även på gatan och inte bara i butiken.

Perfekta för uppmärksammande av butiker, och kan även användas vid olika mässor och event. De kan då fästas på lyktstolpar längs de närmsta och mest trafikerade gatorna.

Varför välja Pixartprinting?

Pixartprinting ger dig möjligheten att beställa dina flaggor för event online. Välj på produktsidan alla alternativ som passar dina marknadsföringsbehov, välj bästa leveransdatum och skicka din beställning. Sedan behöver du bara ladda upp din tryckfil och vänta på att produkten levereras direkt till din adress. Med Pixartprinting kan du köpa flaggor för utomhusbruk till unika marknadspriser, och kombinera hög tryckkvalitet med förmånliga priser och snabba leveranser.

Relaterade produkter

Utomhusflaggorna är bara en av många produkter som stödjer din marknadsföring och din verksamhet. I kategorin utomhusdisplayer kan du hitta massor av produkter som passar perfekt för marknadsföringen av din butik och din produkt eller tjänst.

Upptäck t.ex. vår trottoarskylt, en dubbelsidig display med extrem hållbarhet och stabilitet som står emot regn och hårt väder i utomhusmiljöer. Utrustad med fjädrar ger den mycket hög flexibilitet åt de två underlagen, så att skador på ställningen undviks vid blåsiga förhållanden. Men även eventtält, display med sidfästen och expobanderoll för vägg finns i vårt stora utbud: välj det bästa verktyget som stöd för din marknadsföring.

Få en offert
Vill du skapa din design kostnadsfritt?
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Namn på filen som hör ihop med denna produkt
Priser
Uppskattad leverans
Kopior
0,00
0,00
Ytterligare val
$ 4,44
×

Observera följande:

  • Om din fil inte uppfyller kraven kommer du att ombes att ladda upp den på nytt.
  • Varje gång du laddar upp en ny fil uppdateras leveransdatum enligt valen gjorda i offerstadiet.

Dina filer kontrolleras automatiskt och kostnadsfritt för att:
- Verifiera dimensioner
- Upptäcka öppna teckensnitt
- Kontrollera typsnitt och bankonvertering
- Identifiera Pantone-färger
- Konvertera alla Pantone-färger till den bästa profilen för utskriftsbegäran
- Kontrollera om det finns vitt övertryck och stansningspassagen
- Kontrollera att upplösningen är inte lägre än 70 dpi

Genom att din fil kontrolleras av en grafisk formgivare ($ 4.44) får du:
- Grafisk kontroll av säkerhetsmarginaler
- Kontroll av kantavstånd för grafiska element
- Orienteringskontroll för fram- och baksida
- Verifiering av PDF-fil för tidskrifter: storlek på rygg, antal sidor, och omslagsfil
- Korrekt grafisk layoutkontroll för att undvika vikning

Vår tjänst Freereprint skyddar dig om du eller din klient gör ett misstag när ni skapar dokumentet och gör att du kan få ett omtryck snabbt och utan extra kostnad.

- Du kan skicka en korrigerad fil för omtryck med samma egenskaper som materialet du redan fått.
- Välj Freereprint när du får prisberäkningen. Försäkringen gäller för ett enskilt omtryck med samma process.
- Du kan själv beställa ett omtryck av de försäkrade varorna direkt från ditt personliga område. Du kan begära ett omtryck fram till 18:00 den tredje arbetsdagen efter du har tagit emot produkterna.
- Dagen efter din beställning kommer vi att skicka ett bud som hämtar den felaktiga produkten.
- När vi har tagit emot den nya filen gör vi ett omtryck av jobbet inom 72 timmar.

Pixartprinting PROMOCODE ger dig möjlighet att dra fördel av våra exklusiva erbjudanden.

Hur fungerar det? Ange bara din PROMOCODE i angiven ruta ock klicka på "Aktivera Promocode" för att beräkna den nya ordersumman.

Din promocode kan bara användas efter att du har loggat in på ditt Pixartprinting konto, vilket betyder att du måste vara en registrerad användare. Att registrera dig hos Pixartprinting ger dig också fördelen att alltid vara uppdaterad på nya erbjudanden och exklusiva kampanjer. Om din kod visas som ogiltig, försök logga in igen och skriv koden på nytt eller kontrollera stavningen eftersom koderna är skiftlägeskänsliga.
Beställningen behöver göras före 12:00.
Filen behöver skickas före 12:30 den dag som beställningen görs.
Betalning behöver göras senast 12:30 (exklusive leverans) den dag som beställningen görs (Visa, MasterCard, PayPal, banköverföring).
Leveranstiderna gäller de flesta länder. Leveranser till avlägsna platser kan ta två arbetsdagar eller mer. Filer eller betalningbekräftelser (kreditkort, PayPal och banköverföring) som mottagits efter förfallodatum kan orsaka leveransförseningar.

Tips för preparering och tryck av din fil

Du bör skicka oss en PDF, JPEG eller TIFF fil med följande egenskaper:
Bas: #base#
Höjd: #altezza#
Använd mallen för att skapa din fil korrekt. Utan skärmärken.