Flaggdisplay för stolpe

Låt din stad tala med våra flaggdisplayer för stolpe. Dessa reklamflaggor för utomhusbruk är framtagna för att hängas på stolpar längs gatorna där de synliggör ditt budskap i båda riktningarna. Marknadsför ditt budskap eller event längs huvudgatorna eller i anslutning till din butik.

  • Två modelli
  • Fem format
  • Även endast tryck

Flaggor för utomhusbruk: låt din gata tala!

Tryck vertikala reklamflaggor med Pixartprinting

Pixartprinting ger dig möjligheten att trycka utomhusflaggor på ett enkelt och prisvärt sätt. Med utomhusflaggor menar vi de banderoller som kan sättas på lyktstolpar längs gatorna, i närheten av en butik eller längs trafikerade gator. Flaggorna för utomhusbruk är det perfekta verktyget för att dra uppmärksamheten till ditt varumärke utanför din butik eller för att marknadsföra event på offentliga platser som huvudgator och genomfartsleder.

Vad är flaggor för lyktstolpe?

En flagga för lyktstolpe eller flaggor för utomhusbruk består av två stänger och en duk i varierbar höjd att fästa på gatlyktor. Pixartprinting ger dig möjligheten att beställa både ensidiga och tvåsidiga flaggor för lyktstolpar med dukar försedda med fållar och öljetter som förenklar monteringen på lyktstolpen och ger stabilitet. Öljetterna är tillverkade i polykarbonat, vilket gör att de klarar hård spänning utan att rivas sönder.

Din grafik kommer att tryckas på vindtålig flaggduk på 115 gram, ett tyg med gles väv som är hållbar och resistent vid tvätt. Tryckt med 6 färger med upplösning på 600 dpi, håller den upp till två år i utsatta utomhusmiljöer.

Produktalternativ: vad kan du välja?

För att skapa prisvärda och skräddarsydda flaggor erbjuder Pixartprinting följande anpassningsmöjligheter:

  • Modell: enkelsidig eller tvåsidig
  • Format: du har fem olika format att välja mellan (800x200cm, 80x150cm, 80x100cm, 80x75cm, 80x50cm)
  • Produktkonfiguration: beställ tryck och stänger eller endast tryck

Tack vare de olika alternativen kan du göra dina utomhusflaggor unika och dra förbipasserandes uppmärksamhet till ditt varumärke och budskap. Flaggorna för lyktstolpar är ett viktigt reklamverktyg för att fånga kundernas blickar även på gatan och inte bara i butiken.

Perfekta för uppmärksammande av butiker, och kan även användas vid olika mässor och event. De kan då fästas på lyktstolpar längs de närmsta och mest trafikerade gatorna.

Varför välja Pixartprinting?

Pixartprinting ger dig möjligheten att beställa dina flaggor för event online. Välj på produktsidan alla alternativ som passar dina marknadsföringsbehov, välj bästa leveransdatum och skicka din beställning. Sedan behöver du bara ladda upp din tryckfil och vänta på att produkten levereras direkt till din adress. Med Pixartprinting kan du köpa flaggor för utomhusbruk till unika marknadspriser, och kombinera hög tryckkvalitet med förmånliga priser och snabba leveranser.

Relaterade produkter

Utomhusflaggorna är bara en av många produkter som stödjer din marknadsföring och din verksamhet. I kategorin utomhusdisplayer kan du hitta massor av produkter som passar perfekt för marknadsföringen av din butik och din produkt eller tjänst.

Upptäck t.ex. vår trottoarskylt, en dubbelsidig display med extrem hållbarhet och stabilitet som står emot regn och hårt väder i utomhusmiljöer. Utrustad med fjädrar ger den mycket hög flexibilitet åt de två underlagen, så att skador på ställningen undviks vid blåsiga förhållanden. Men även eventtält, display med sidfästen och expobanderoll för vägg finns i vårt stora utbud: välj det bästa verktyget som stöd för din marknadsföring.