Displayställ tornmodell

Stabil display i cellpapp, idealisk för inredning av inomhusmiljöer. Består av tre hyllor och sidoväggar som kan monteras på olika sätt efter behov.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Stil och mångsidighet för dina inomhusmiljöer

Det är viktigt att alltid har friheten att ändra sig, även i sista sekund. Då krävs de rätta verktygen, i perfekt balans mellan funktionalitet och design. Pixartprinting har den rätta produkten för dig: displaystället i tornmodell i korrugerad kartong.

Skapa dina presentationer

Displaystället i tornmodell har en komplett storlek på 45x40x155 cm. Det består av tre hyllplan (45c40x34 cm), som du kan ställa dina produkter på. Sidostöden är 40x34 cm. Du kan anpassa konstruktionen efter dina behov och efter displayställets position, genom att montera de olika delarna på det sätt som passar dig.

Användningsområden

Tack vare det lätta materialet och den enkla demonteringen, är displaystället i tornmodell speciellt anpassat för inredning av inomhusmiljöer. Du kan snabbt inreda dina utrymmen, och snabbt och enkelt ändra om allting. Mässor och event är perfekta för användning av detta displayställ.

Produkter att kombinera med displaystället i tornmodell.

Du har ett stort utbud av POS-displayer till ditt förfogande och även många displayer. Du kan använda kartong för att inreda dina utrymmen, t.ex. med våra stolar.