Bord i tyg

Anpassa din monter med en reklamvepa med enkel montering. Gjort av ett stycke stark textil i syntet, som monteras enkelt med kardborrefästen, och är utrustad med en tålig hylla där du kan sätta ditt reklambudskap.

REKLAMVEPOR - Vepa - Pixartprinting

Portabla Utställningsvepor

Utställningsvepor är speciellt designade för inomhusanvändning och agerar som en vänlig och välkomnande punkt för dina klienter och besökare såväl som att hjälpa till att marknadsföra din produkt. Dessa små men mycket effektiva reklamvepor är ett bra sätt att bli sedd och stå ut från sina konkurrenter.

Uppsättning Av Reklamvepsmontrar

Pixartprintings reklamvepor är gjord på en lätt men uthållig aluminiumram som enkelt kan monteras up och är lätt att bära med en transportväska. Ovanför reklamvepan så finns en trälucka monterad tillsammans med underluckor för att hjälpa dig att få plats med mer saker och ha ett snyggt och propert utseende.

Reklamvepors Grafiska Tryck

Skräddarsydda grafiska tryck fixas på utställningsdiskens ram och kan stanna där för användning i framtiden. På samma gång så är tryck lätt utbytbara och har olika tryck beroende på vad du har tänkt att använda den för. Bilderna trycks på ett 215g PVC-elastiskt tyg och är exceptionellt klar med livliga färger och är hållbar.

Relaterade Produkter

Reklammontrar är bra för de som behöver något som kan kombineras med broschyrer och flygblad. Att trycka allting på en och samma plats är ett bra sätt att förbereda sina mödosamma utställningsmöten.