Roll-up utomhus dubbel

Vem har sagt att roll-ups endast kan används inomhus? Pixartprinting erbjuder en dubbelsidig display framtagen för att sätta ditt budskap i rampljuset även i utomhusmiljöer, som utomhusfestivaler, konserter och mässor och montrar utan tak. Foten som är fylld med vatten eller sand garanterar stabilitet även vid hård vind.

  • Transportväska medföljer
  • Endast tryck kan beställas
  • Monteringsanvisningar

Gör dig synlig med vår nya dubbelsidiga roll-up för utomhusbruk

Dubbla sidor, inga dubbla budskap

Om du tycker att din butik förtjänar mer än en klassisk skylt, har Pixartprinting lösninge: en ny dubbelsidig roll-up för utomhusbruk. Dra uppmärksamheten till dig från alla förbipasserande med ett duplex-budskap. Tack vare denna roll-up för utomhusbruk får ditt budskap dubbel exponering, synligt från bägge sidor.

Varför ska du välja roll-ups från Pixarprinting?

Till skillnad från klassiska displayer, har vår dubbelsidiga roll-up en fot som är fyllbar med vatten eller sand, vilket gör den vindtålig och väderbeständig.

Om dina senaste reklamdisplayer har övergivit dig i en vindpust, är vår nya roll-up för utomhusbruk ett stabilare och mer hållbart alternativ: den har fjädrar i den fyllbara foten som tillåter pendling fram och tillbaka, vilket skyddar stödkonstruktionen från skador.

Foten är även utrustad med en stödfot som gör reklamdisplayerna ännu stabilare och säkert förankrade i marken.

Tryck med hög upplösning på EcoFlat ger oförändrad färgkvalitet och ett hållbart meddelande.

Räds inte storleken på reklamdisplayerna, de är lätta att transportera! Vår dubbelsidiga roll-up för utomhusbruk levereras i en smidig skyddspåse: hjulen och handtaget på displayen sticker utanför väskan, vilket förenklar transporten.

Användningsområden

Våra ihoprullbara displayer hittar sin perfekta miljö utanför butiker eller på utomhusmässor mellan två montrar. Varje outdoor-tillfälle är perfekt för marknadsföring av ditt budskap. Vad skulle kunna vara ett bättre marknadsföringsverktyg än vår dubbelsidiga roll-up för utomhusbruk?

Rekommenderade produkter

Som ett perfekt komplement till dina reklamdisplayer för utomhusbruk, upptäck våra skräddarsydda flyg- och reklamblad.