Påsar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter

Perfekta för ansiktsmasker, schampotvål och sminkborttagningspads och små handdukar. Påsarna för kosmetika och kroppsvårdsprodukter skyddar dina produkter från vatten och fukt så att innehållet inte försämras.

 • 2 modeller
 • 9 format
 • 6 material

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Förpackningar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter: förpacka ansiktsmasker, krämer, tvål m.m.

Säljer du hygien- och kroppsvårdsprodukter och är på jakt efter förpackningar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter som passar dina behov? Med Pixartprinting har du möjlighet att skapa flexibla skräddarsydda förpackningar med din grafik och helt i linje med din företagsimage.

Vi erbjuder två modeller av påsar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter:

 • Självstående Doypack-påsar: påsar framtagna med Doypack flerskiktsteknik som kännetecknas av en speciell form som gör att de kan stå upp av sig själva. De är flexibla, hållbara och vattentäta.
 • Flat bags: platta påsar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter som är flexibla, hållbara och vattentäta och ger en avsevärd platsbesparing jämfört med en hård förpackning med samma volym.

När du valt modellen du föredrar kan du välja anpassningsalternativen som passar dina behov direkt på produktsidan. Med Pixartprinting är det enkelt att skapa skräddarsydda förpackningar till kosmetika och kroppsvårdsprodukter! Du gör konfigureringsvalen med några få klick och laddar sedan upp din tryckfil.

Tryck förpackningar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter skräddarsydda för dig: Anpassningsbara självstående påsar och flat bags

Våra självstående flat bags är bekväma och effektiva, både under förvaring, transport och exponering på hyllan. De står emot yttre påverkan under distributionsprocessen och är även praktiska för konsumenten under användningen. De finns i 3 olika material:

 1. Vit film (med hög skyddsbarriär eller återvinningsbar): flerskiktsunderlag bestående av PET, PE EVOH och PE. Ogenomtränglig för syre, koldioxid och lukter.
 2. Transparent film (med hög skyddsbarriär eller återvinningsbar): flerskiktsunderlag bestående av PET, PE EVOH och PE. Hållbar och ogenomtränglig och gör det möjligt att se innehållet.
 3. Papper/aluminium (med hög skyddsbarriär eller återvinningsbar): flerskiktsmaterial bestående av papper, aluminium och PE. Skyddar från frukt, yttre påverkan och UV-strålar.

Du erbjuds förpackningar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter perfekta för ansiktsmasker, krämer, tvål och mycket mer.

Anpassning av förpackningar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter

Du väljer de konfigureringsalternativ som passar just din nya förpackning för kosmetika och kroppsvårdsprodukter direkt på produktsidan:

 • Format: - Självstående påsar: 2700 ml (220x290 mm), 1400 ml (170x270 mm), 750 ml (150x250 mm), 600 ml (130x220 mm), 350 ml (110x190 mm), 190 ml (90x160 mm), 120 ml (80x130 mm); - Flat bags: 65 ml (80 mm x 110 mm), 400 ml (150 mm x 170 mm), 1500 ml (190 mm x 270 mm), 5000 ml (300 mm x 350 mm);
 • Zip-försegling: gör dina tryckta påsar återförslutningsbara genom att välja smidig zip-försegling.
 • Upphängningshål: perfekt för upphängning av dina påsar.
 • Laminering: skyddar trycket, gör påsarnas yta behagliga att ta på och ger dem en mer exklusiv framtoning.

Beställ dina nya förpackningar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter online

Med Pixartprinting har du möjligheten att beställa dina nya förpackningar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter med några få klick. Välj de konfigureringsalternativ du önskar på produktsidan och ladda ner den användbara mallen. Genom att följa instruktionerna från våra grafiker kan du skapa en korrekt tryckfil och få unika skräddarsydda påsar helt i linje med din företagsimage.

Du får dina nya förpackningar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter levererade direkt till kontoret (eller till hemmet) med våra snabba och punktliga leveranser.

Förpackningar för kosmetika och kroppsvårdsprodukter och massor av andra idéer för dina produkter

Vårt stora sortiment innefattar ett stort utbud av produkter inom skräddarsydda förpackningar. Utöver flexibla förpackningar har vi bl.a. även skräddarsydda kartonger och etiketter på rulle.