Premiumförpackning

Skapa en speciell förpackning för en exceptionell produkt: vi erbjuder dig många anpassningsalternativ för att din förpackning ska sticka ut på ett unikt sätt.

Ytbehandling
Ett ord, en detalj eller hela lådan: tack vare olika ytbehandlingar kan du lyfta fram detaljer på din låda eller till och med hela ytan! Välj mellan olika färgade plastöverdrag och 3D-finish
LYS UPP
Olika material
Till din förpackning kan du välja mellan standardmaterial eller mer sofistikerade material: klassisk kartong, offsetpapper av premiumtyp eller präglat elfenben. För frakt av dina produkter eller för känsligare eller tyngre produkter erbjuder vi dig vår resistenta wellpapp.
VÄLJ
Laminering
För att skydda ditt tryck, se till att det håller länge och lyfta fram färgerna och detaljerna, kan du välja mellan tre olika lamineringar för din förpackning: en matt eller blank laminering för en mer klassisk effekt eller en mjuk laminering för ett slagkraftigt resultat.
SKYDDA
Anpassad intern skärning
För att dekorera dina lådor eller visa innehållet ger vi dig möjligheten att skapa små hål eller fönster med den form du önskar. Inte bara det, du kan anpassa din låda med mer än ett hål, alla med olika form och använda det här alternativet som en kreativ gimmick samt ett fönster för din produkt. Oavsett om det är ditt varumärke, din logotyp eller en enkel markering, gör vi alla typer av interna snitt på din förpackning.
ANPASSA
Invändigt tryck
Nu kan du skräddarsy din kartongförpackning både utvändigt och invändigt: infoga bilder och texter och ge dina kunder en oväntad uppackning. Skapa exceptionella behållare!
ÖVERRASKA