Kaffepåsar

Malet kaffe lika färskt som första dagen varje dag? Lätt som en plätt: välj våra kaffepåsar! Påsarna, med aluminiumklädd insida, är utrustade med en ventil som släpper ut fukten som uppstår naturligt i förpackningen och på så sätt bevarar produktens ursprungliga egenskaper.

 • 4 format

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Kaffeförpackningar: beställ dina skräddarsydda kaffepåsar online

Är du på jakt efter den lämpligaste förpackningen till dina produkter? Med Pixartprinting har du möjligheten att tryck en skräddarsydd kaffeförpackning, helt i linje med din koordinerade företagsimage. De nya kaffepåsarna i aluminium är perfekta för förvarning av malet kaffe eftersom de bevarar arom och färskhet.

Kaffe är en konst, där smak och tradition är grundpelare. Och med hjälp av våra skräddarsydda förpackningar kan du berätta om detta för kunderna. Produktens kvalitet, valet av råvara, produktionsprocessen och ditt företags historia kan beskrivas för kunden med dessa originella förpackningar.

På denna sida kan du genom några få klick välja de konfigurationsalternativ som du föredrar för skapandet av en skräddarsydd kaffeförpackning: format, zip-försegling och hål för upphängning. Vi erbjuder en användbar mall och instruktioner från våra grafiker för att hjälpa dig att skapa din tryckfil. På så sätt kan du vara säker på alltid få bästa möjliga resultat: skräddarsydda kaffepåsar med din grafik tyckt med hög upplösning och klara färger.

Aluminiumpåsar för kaffe: flexibla och hållbara

Med våra Doypackpåsar i papper/aluminium kan du skapa kaffeförpackningar som är både flexibla och hållbara. Flexibiliteten ger stor platsbesparing både vid förvaring och transport, men även under användandet. Kaffepåsarnas hållbarhet, som garanteras av materialets flerskiktsteknik, skyddar innehållet från yttre påverkan som t.ex. kan uppstå under transport. Aluminiumbarriären skyddar från fukt, ljus och stötar. Doypackpåsarna tillverkas dessutom med en minimal mängd plast jämfört med en förpackning i hårdplast med samma volym.

Kaffeförpackningar med avgasningsventil

Våra kaffepåsar är utrustade med användbara avgasningsventiler. Tack vare dessa ventiler kan gas släppas ut från den förpackade produkten utan att släppa in luft utifrån. Innehållets färskhet och fräschör kan därmed bevars och det invändiga trycket regleras för att garantera hållbarhet under transport och förvaring.

Anpassning av kaffepåsarna: format, zip-förslutning och hål

Våra kaffeförpackningar kan anpassas helt efter dina behov. Välj de konfigureringsalternativ som passar dig:

 • Påsarnas format:
  • 100 g (13x22 cm)
  • 200 g (15 x 25 cm)
  • 350 g (17x27 cm)
  • 450 g (19x26 cm)
  • 1000 g (24x31 cm)
  • 1100 g (26x31 cm)
 • Zip-förslutning: Gör det enkelt att öppna och stänga förpackningen. Zip-förslutningen ersätter inte svetsad försegling i kontrollerad miljö för produkter som behöver sådan.
 • Hål: hålet gör det enkelt att hänga upp produkten i butiken.

Välj de anpassningstillval som du önskar för dina nya kaffepåsar och ladda ner mallen från webbsidan. Den hjälper dig att skapa en korrekt tryckfil och gör det enklare att anpassa grafiken till underlaget.

Tryck skräddarsydda kaffeförpackningar helt i linje med din varumärkesimage

Det är lätt att beställa Pixartprintings skräddarsydda kaffepåsar. När konfigureringsprocessen är slutförd och tryckfilen skapad väljer du hur många påsar du behöver. Tack vare vår automatiska offert/förhandsvisning online får du veta produktpriset i realtid under anpassningsprocessen. Kom ihåg att du alltid kan kontakta vår kundtjänst om du har frågor eller problem. Våra experter är alltid redo att ge dig den hjälp du behöver under köpprocessens alla steg. Dessutom får du dina kaffeförpackningar levererade direkt till ditt företag (eller hem) med snabba och punktliga leveranser.

Kaffeförpackningar: Påsar i aluminium och andra idéer för dina produkter

Vår stora katalog innehåller massor av lösningar för skräddarsydda förpackningar för dina produkter. Utöver kaffepåsar har vi t.ex. skräddarsydda kartonger i alla former och storlekar och skräddarsydda etiketter i massor av olika material.

Upptäck de bästa förpackningslösningarna för dina produkter!