Lådor med magnetlås

Låda i kartong täckt med bestruket papper. Laminerad, ihopvikbar och försedd med två dolda magnetlås för enkel förslutning. Locket som kan skräddarsys gör den idealisk för dina mest sofistikerade produkter.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Den perfekta asken för din stil

Praktisk och väldesignad: lådan med magnetlås är den perfekta behållaren för dina mest sofistikerade varor. Du kan ge fritt utlopp åt din kreativitet och anpassa utsidan helt efter dina ändamål; de två magneterna försäkrar en enkel och hållbar förslutning.

Den perfekta asken för dina ändamål

Denna produkt anpassas efter ditt projekt. Dra nytta av hur mycket Pixartprinting låter dig skräddarsy.

  1. Format: Du har fyra fördefinierade storlekar till ditt förfogande. Välj mellan 18x18x7 cm, 25x18x10 cm, 35x25x12 cm och 42x30x8 cm.
  2. Anpassningsbart område: Du kan skräddarsy locket, stängningsplattan eller båda två.
  3. Material: Kartong beklädd med laminerat vitt papper, 3 mm tjocklek.
  4. Trycktyp: Du har tre valmöjligheter. För serigrafitryck med en färg, för din logotyp eller ditt meddelande, kan du välja bland 11 olika färger. För ett serigrafitryck med två färger kan du däremot välja bland 11 färger för det första trycket och 10 för det andra. Slutligen kan du också välja digitaltryck i fyrfärg.

Praktiska tillämpningar

Lådan med magnetlås är den perfekta förpackningen för dina mest efterfrågade varor. Du kan använda den som smyckeskrin eller förpackning av lyxprodukter. Eller nyttja den som sofistikerad presentation av dina varor på utställningar och invigningar. Vid eventets slut blir asken en värdefull minnesgåva åt dina kunder.

Berika lådorna med relaterade produkter

Det finns ett stort utbud av förpackningar till ditt förfogande; särskilt användbart är vårt omslagspapper, som du kan använda för att ytterligare försköna dina askar. Och om du vill lämna fler spår av ditt varumärke, kan du fästa några av våra etiketter på paketet.