Askar med lock för livsmedel

Kartonger för livsmedel tryckta med livsmedelsanpassade färger. Finns i flera olika format för att möta dina behov. Specialkartong med Delipac©-beläggning som kan frysas och värmas i mikrovågsugn.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Den perfekta produkten för dina livsmedel

Bekväma, miljövänliga och tillgängliga i 15 olika format: förpackningarna i Delipac är perfekta för verksamheter som bageri, barer och take away. Dina kunder kommer att uppskatta skyddet som livsmedlen får (trycket görs nämligen med färger som är anpassade för användning till livsmedel), samt den miljövänliga aspekten - materialet som kartongerna är tillverkade av är återvinningsbart, biologiskt nedbrytbart och komposterbart. Delipac har, tack vare sin speciella vattenbaserade beläggning, ett enastående skydd mot olja och fett. Det är även mycket praktiskt: du kan frysa ner det och värma upp det i mikrougn, utan att dess egenskaper påverkas.

Välj det format som passar dig bäst

Du kan välja mellan hela 15 olika format för dina present- och reklamkartonger deluxe för livsmedel, genom att ange de egenskaper som passar just ditt projekt. Kartongens botten är mellan 100 mm till max 300 mm, och djupet kan varieras mellan 100 mm till 200 mm.

Användningsområden

Present- och reklamkartonger deluxe för livsmedel är perfekta för alla sorters verksamheter som involverar livsmedel. Du kan ta med dem till event och mässor; när du väl är där är du sedan redo för försäljning av produkterna. Du kan även använda kartongerna för takeaway av dina livsmedel.

Produkter att kombinera med våra present- och reklamkartonger deluxe för livsmedel

För din verksamhet inom livsmedelssektorn finns alla sorters artiklar knutna till restaurangverksamhet. Om du vill se vårt utbud av andra sorters kartonger för förpackning av dina produkter, kan du kolla under livsmedelsförpackningar.