Smörgåskartonger

Kartonger idealiska för korv med bröd och mackor. Organisk och originell design tack vare den räfflade ytan. Offsettryck i fyrfärg för användning med livsmedel. Kartong med Delipac©-beläggning, som står emot olja och fett och är återvinningsbar, komposterbar och biologiskt nedbrytbar.

Originalitet och funktionalitet

Söker du en förpackning som står ut från mängden? Då är våra smörgåskartonger det rätta för dig. Tack vare den böjda ytan kan du visa upp dina förpackningar på ett innovativt sätt, så att dina kunder minns dig och dina varor. Du kan välja mellan elva olika format, baserade på förutbestämda värden (Kartongens bas: mellan 60 mm och 200 mm. Djup: mellan 50 mm och 250 mm).

Kartongerna är tillverkade av ett material som utvecklats speciellt för mat: kartongen Delipac, utformad för kontakt med livsmedel. Förutom att vara tryckt med färger för användning med livsmedel, är kartongen extremt resistent mot fetter och olja, och kan både frysas och värmas upp i mikrovågsugn. Slutligen är materialet helt miljövänligt. Det är återvinningsbart, komposterbart och biologiskt nedbrytbart.

När kan jag använda kartongerna?

Tack vare dess form är förpackningen perfekt för livsmedelsprodukter såsom smörgåsar och korv. Du kan servera maten snabbt och effektivt, genom att värma dem i mikron utan att behöva ta ut dem ur kartongen. Lådornas speciella utformning gör dem också perfekta för att visa upp dina varor; därför kan du även använda dem på mässor och marknadsföringsevent.

Vilka produkter kan du kombinera med kartongerna?

Om du vill fullända presentationen av dina varor kan du göra det ännu bättre med vårt livsmedelspapper. Om du istället vill upptäcka andra typer av förpackningar som passar din verksamhet bättre, kan du ta en titt på våra livsmedelsförpackningar.