Bordstabletter i papper

Skräddarsydda bordstabletter i A3-format, tryckbara på framsidan. Att använda som tallriksunderlägg.

  • 3 tillgängliga material
fsc icon
Denna produkt är FSC -certifierad
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Pixartprintings Personliga Bordstabletter

Pixartprinting har spenderat ett antal år på att tillhandahålla anpassningsbara brevpapper till över 80 000 kunder per månad.

Nu har vi valt att expandera våra erbjudanden för att inkludera varor inom gastronomisektorn för att vidare utföra personifierade ändringar i hemmet.

Personliga bordsplattor är vår senaste gastronomiprodukt som kan användas i restauranger, kaféer eller i ditt egna hem för att skapa en riktigt personlig middagsupplevelse.

Oavsett om du behöver dina personliga bordsplattor eller fotobordsplattor att blanda in med din dekoration så kan Pixartprinting leverera med exceptionella resultat.

Bordsplattor UK

Ett fatal välkända restauranger i UK har redan dragit fördel av personliga bordsplattor som framhäver företagets varumärke och innehåller information.

Pixartprinting ger A3-personliga bordsplattor som låter varumärket bli sett även under de mest vanliga omständigheterna, och du kan vara säker på att meddelandet alltid når ut.

Om du vill få inspiration till dina egna personliga bordsplattor så har Pixartprinting ett galleri med ett par bordsplattor.

Genom att använda galleriet så ser du hur varje bordsplatta kan anpassas till att inkludera marknadsföringsdetaljer och passa in i din vanliga ätmiljö.

Att Köpa Personliga Bordsplattor

Beställning av personliga bordsplattor kräver att man beställer via Pixartprintings beställningsformulär. Välj antingen Magno-neutral eller Munken-tryck för dina bordsplattor.

Båda är anpassade för miljöer där man äter.

Pixartprinting använder även en offset-teknik där black passar till maten, men notera att dessa plattor inte passar för inslagsmat.

När du väl har slutfört din grafiska fil så kan du välja hur många bordsplattor du behöver för företaget. Se till att du alltid har tillräckligt många tillgängliga.

Relaterade Produkter

Om du vill anpassa fler aspekter av ditt företag så kan du kolla in heminrednings-sektionen för tapeter och väggklistermärken.