Bordstabletter i papper

Skräddarsydda bordstabletter i A3-format, tryckbara på framsidan. Att använda som tallriksunderlägg.

  • 3 tillgängliga material

Tryck på Skräddarsydda Bordstabletter i Papper

De nya Skräddarsydda bordstabletterna i papper är tillgängliga från och med idag på pixartprinting.se: en ny produkt som hjälper dig att öka din synlighet eller dina kunders synlighet, under lunchpauser på restauranger eller middagar, kanske på någon sommarfestival utomhus. Barer, restauranger, matsalar, pubar och snabbmatsställen: tänk på hur många platser din logotyp eller dina kunders logotyper kan ses! Kom ihåg att bordstabletterna inte är lämpliga för livsmedelskontakt: använd dem som fläckbeständiga bordstabletter eller brickunderlägg.

Välj Pixartprinting för tryck av dina Bordstabletter mot fläckar. Dra nytta av det utmärkta pris-kvalitetsförhållandet och missa inte chansen att lyfta fram ditt varumärke. Vi använder de bästa teknologierna för digital och offsettryck av dina skräddarsydda reklamprodukter. Vi är Europaledare inom webbtryck för 900 000 kunder, varav 97% säger att de vill använda våra tjänster igen.

Skräddarsydda bordstabletter online

Våra Skräddarsydda bordstabletter mot fläckar kan anpassas med dina grafiska element. Du kan trycka din logotyp eller ett originellt meddelande på bordstabletten för dina kunder. Du kan välja vilket papper du föredrar, från de två alternativen:

  • Slätt vitt: 100 g papper, extremt slätt och med en glänsande vit färg.
  • Krämfärgat: 90 g papper, opatinerat i krämfärg, vilket ger en särskild rustik effekt.

Ladda ner den kostnadsfria mallen i A3-format som är helt anpassningsbar eller skapa din egen tryckfil i PDF-format med hänsyn till storleken på underlaget. Du kommer att ha en unik produkt till ditt förfogande, perfekt för att marknadsföra ditt varumärke vid många tillfällen.

Skräddarsydda bordstabletter bara ett klick bort!

Grip chansen och förverkliga dina produkter till otroliga priser! Att beställa är enkelt och intuitivt, tack vare vår webbplats. Du behöver bara välja de anpassningsalternativ du föredrar och ladda upp den fil som innehåller din grafik. Tack vare vårt system för gratis onlineoffert kan du genast få reda på priset för din produkt. När beställningen är klar behöver du inte tänka på något annat. Du kommer att få dina Skräddarsydda bordstabletter i papper direkt till ditt kontor, med snabba och punktliga leveranser.

Många idéer för att inreda din restaurang

På vår webbplats hittar du många produkter för att inreda din restaurang, med en unik och oefterhärmlig stil. Inte bara Skräddarsydda bordstabletter i papper, utan också Skräddarsydda bordstabletter i PVC och Pappersmuggar, där du har möjlighet att trycka din logotyp eller grafik. Vi rekommenderar också att du tar en närmare titt på Skräddarsydda menyer, för att presentera dina rätter på ett originellt och överraskande sätt.