Bordstabletter i PVC

Amerikanska bordstabletter i PVC i A3-format med rundade hörn. Slitstarka och tvättbara, perfekta som tallriksunderlägg och framtagna för att hålla länge

Personliga Bordstabletter i PVC

Personliga bordstabletter i PVC är den bästa lösningen för en "mise en place" utan stora krav. De kombinerar stor funktionalitet och originalitet utan att offra bilden. De är idealiska för informella lokaler, utomhusevenemang och matsalar, men kom ihåg att de inte är lämpliga för direkt kontakt med mat. Du kan använda dem som fläckresistenta bordstabletter eller brickunderlägg. PVC är ett mycket mångsidigt, flexibelt och motståndskraftigt plastmaterial, perfekt för återanvändbara personliga bordstabletter.

Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka personliga bordstabletter i PVC online, med din lokala eller evenemangslogotyp eller en speciellt skapad grafik. Du kan erbjuda dina kunder ett stöd som är i linje med din bild, unikt och skräddarsytt för tillfället. Allt detta utan att kompromissa med föremålets hållbarhet och tillförlitlighet.

Lita på Pixartprinting för tryck av dina personliga produkter. Vi är ledande inom webbtryck i Europa och strävar varje dag efter att erbjuda de bästa lösningarna med det mest förmånliga förhållandet mellan kvalitet och pris för dig! En noggrann studie av material och kontinuerlig innovation driver vårt dagliga arbete för att erbjuda en kvalitetstjänst som är alltid punktlig.

Personifiering av Bordstabletter i PVC

Bordstabletter i PVC är tillverkade av 0,5 mm vitt PVC med matt finish. De trycks i A3-format (29,7 x 42 cm) med avrundade hörn.

Du har möjlighet att anpassa bordstabletterna med bara några klick. Ladda ner mallen från produktsidan och följ alla instruktioner för att ställa in filen korrekt. På så sätt är du säker på att få det bästa resultatet, med en bild perfekt anpassad till tryckunderlaget. Välj den kvantitet som passar dig (minst 25 stycken) och se den kostnadsfria offerten, beräknad i realtid på sidan baserat på dina val. När du har slutfört beställningen får du produkten direkt till ditt kontor med snabba och punktliga leveranser.

Vid eventuella problem eller svårigheter, tveka inte att be om hjälp från våra supporttjänster! Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig i alla faser, från anpassning till leverans av produkten.

För din "mise en place": Bordstabletter i PVC och mycket mer

På vår webbplats har du möjlighet att upptäcka ett brett utbud av produkter för din lokal och planera din "mise en place". Besök vår avdelning dedikerad till Restaurang, där du kan hitta många små idéer för att göra varje måltid unik för dina kunder: Bordstabletter i PVC, Bordsdekoration, Livsmedelsförpackningar, Anpassade menyer och Professionell klädsel.

Vi rekommenderar särskilt de nya Personliga bordsdekorationer i papper, tryckta på två olika papperstyper, och de oumbärliga Servetter med logotyp. Kom ihåg att även ögat vill ha sitt! Ta hand om varje detalj och lämna ingenting åt slumpen!