Plastbehandlade väskor

Laminerade väskor i nonwoven med handtag och bälgar. Finns i flera olika färger och format. Tryck på fram- och baksida, även med olika motiv, i upp till två färger. Perfekta för mässor och event, med plats för prover och illustrativt material.

Tryck plastbehandlad väska i fibertyg

Tryck dina skräddarsydda shoppingpåsar

Fibertyg (TNT) är ett återvunnet och återvinningsbart material tillverkat av polypropen genom en termoplastisk pressningsprocess. Det är ett idealiskt material för tillverkning av väskor eftersom det är lätt, billigt och tvättbart, men samtidigt slitstarkt och vikttåligt, vilket gör det perfekt även för transportering av böcker och marknadsföringsmaterial.
 

Plastbehandlingen ger en mer elegant och prestigefull produkt som samtidigt är mer slitstark och tål väta ännu bättre. Väskan är även rymligare (45x35 cm med 15 cm bälg). Finns i 3 starka färger; svart, vit och mullvad, i storleken 45x35 cm, med bälg på 15 cm för större utrymme och praktiska långa handtag som gör det möjligt att bära väskan över axeln.
 

Du kan trycka din shoppingväska på endast en eller bägge sidor, med seriegrafitryck i 12 valbara färger. Ladda upp din grafik och få en direktoffert, eller upptäck Pixartprintings andra väskor: i fibertyg med dragkedja eller med stansade handtag, eller i bomull för en mer naturlig look.