Väskor med dragkedja

Påsar i nonwoven med handtag och bälgar. Finns i olika färger och ett format. Tryck på fram- och baksida, även med olika motiv, i upp till två färger.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Tryck väska med dragkedja

Skräddrasydda väskor i fibertyg med dragkedja

Shoppingpåsarna i fibertyg är ett idealiskt och billigt alternativ till de mer prestigefulla väskorna i ren bomull för marknadsföring av alla möjliga verksamheter. Fibertyg (icke-vävt), är nämligen ett återvinningsbart material som har slitstyrka i klass med bomull, men till ett lägre pris, vilket är perfekt för tryck av stora upplagor till mässor och marknadsföringsevenemang. Det handlar om en produkt med större utrymme i Pixartprintings utbud av tygväskor, med en storlek på 45x35 cm och bälgar på 15 cm, långa handtag och en praktisk dragkedja som gör den stängbar.
 

Kan användas till shopping och transportering av dokument, böcker, laptops och liknande. Välj mellan 3 moderiktiga färger (svart, vit, mullvad), och tryck logga eller grafik på en eller bägge sidor med seriegrafitryck i någon av de 12 valbara färgerna.
 

Påbörja skapandet av din skräddarsydda väska, eller upptäck Pixartprintings andra väskor i fibertyg: med stansade handtag, eller med plastbehandling för en elegantare look.