Karl golfparaply 30 tum

Paraply på 30 tum i polyester med stång och skelett i metall och handtag i trä.

  • Produktens mått: 100 x ø 130 cm
  • Vikt: 480 g

Låt ditt varumärke tala även i regnet

Om du ständigt är på jakt efter nya sätt att marknadsföra din verksamhet, kan det automatiska paraplyet Karl hjälpa dig att nå en ännu större publik. Dra nytta av dess höga användbarhet och marknadsför ditt varumärke genom att skräddarsy produkten och trycka din logga eller ditt meddelande.

Dina kunder uppskattar denna gadget som är mycket effektiv och helt oumbärlig på regniga dagar. Paraplyet har en diameter på 130 cm och ger dig utmärkt skydd från elementen. Det är dessutom lätt att fälla upp, tack vare den automatiska mekanismen. Produkten är utsmyckad med ett elegant handtag i trä, och är mycket hållbart med stång och skelett i metall.

Användningsområden

Dela ut denna användbara och skräddarsydda gadget på mässor och event, så kommer dina nya kunder ihåg dig lättare. Paraplyet Karl är även idealiskt för sponsring av sportevenemang och för att sprida ditt varumärke under tävlingar.

Låt paraplyet Karl berätta om dig

Tryck ditt meddelande eller din logga på en del av produktens yta (205x215 mm), tack vare serigrafitrycket med en eller två färger. Med denna teknik kan du välja första tryckfärg bland tolv förvalda möjligheter eller en egen skräddarsydd färg. För den andra tryckfärgen har du, om du vill, elva färger till ditt förfogande, men det är även möjligt att välja en personlig nyans.

Du har även många färger att välja bland för paraplyets färg. Det finns 14 valmöjligheter, inklusive ljusblå, klargrön, royalblå, orange, grön, gul, svart/vit, grön/vit, vit, röd/vit, blå/vit, marinblå, röd och svart.

Vilka produkter passar med paraplyet Karl?

Vi har ett flertal skräddarsydda gadgets till ditt förfogande för alla typer av marknadsföring, och som även passar fritidsaktiviteter. Om du istället letar efter ett mindre och mer hanterbart paraply kanske detta paraply i 3 sektioner 21,5 tum passar dig.