Keramikmugg med fyrfärgstryck

Vit keramikmugg som uppfyller kraven enligt EN12875-1. Kapacitet: 330 ml. Levereras med förpackning i vit kartong.

  • Produktens mått: 9,4 x ø 8,1 cm
  • Utskriftsmått: 20.5 x 8.5 cm
  • Vikt: 317 g

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Ditt varumärke mitt i vardagen

Om du letar efter nya sätt att sprida ditt varumärke kan keramikmuggen med fyrfärgstryck vara en värdefull bundsförvant. Detta vardagliga objekt kan faktiskt bli en betydelsefull reklamgadget. Om du trycker den med ditt meddelande eller din logga kommer dina kunder alltid ihåg dig. Muggen kommer i vitt med en volym på 330 ml. Den har en höjd på 9,4 cm och en diameter på 8,1 cm. Produkten uppfyller kraven i EN128751 (och kan därmed diskas i maskin utan att de skräddarsydda delarna skadas), och den levereras med en förpackning i vit kartong.

Välj område att skräddarsy

Du kan trycka ditt meddelande eller din logga där du vill, tack vare sublimeringstrycket i fyrfärg. Tryck på bara en sida av muggen (med en yta på 90x80 mm) eller på hela produkten (210x80 mm).

Användningsområden

Muggen med fyrfärgstryck är prylen som hjälper dina kunder att komma ihåg dig. Du kan använda den för provsmakningar under matmässor, eller för att ge bort under vanliga event. Den är också perfekt för vardagen på kontoret. Ha några stycken på skrivbordet och använd dem vid möten.

Vilka produkter kan du använda med keramikmuggen?

Du kan hälla upp innehållet i din vattenflaska i muggen och bekvämt konsumera drycken på kontoret. Du kan också göra samma sak för dina kunder och erbjuda dem två koordinerade skräddarsydda gadgets tillsammans.