Klassisk kulspetspenna

Höj din varumärkes synlighet med vår anpassningsbara bollpenna! Med full-wrap-tryck och klickmekanism. Perfekt för evenemang och giveaways, vilket gör det enkelt att marknadsföra ditt företag.

  • Bläckfärg: Svart
  • Produktmått: 13 x ø 1,11 cm
  • Tryckmått: 6,71 x 3,46 cm
  • Vikt: 10 g

Bekväm, praktisk och oumbärlig

För att vara säker på att du ger bort en funktionell produkt som alltid uppskattas av kunderna är Nash kulspetspenna i plast (14 cm lång, 1,3 cm i diameter) något för dig. Pennans lätta vikt (11 g) och det mjuka greppet gör det bekvämt att skriva, samtidigt som snap-mekanismen gör den smidig att använda.

Lämna spår på din gadget

För att vara säker på att kunderna inte glömmer bort dig, kan du skräddarsy Nash kulspetspenna genom att trycka din logga eller ditt budskap. Du kan välja mellan två olika trycktekniker. Digitaltryck i fyrfärg (område på 60x8 mm) eller tampongtryck med en eller två färger (område på 60x6 mm). När det gäller tampografia kan du som första färg välja antingen en personlig färg eller en av våra tolv förkonfigurerade färger. Den andra färgen är frivillig, och kan antingen vara din personliga färg eller en av våra elva förkonfigurerade färger.

Du har dessutom nio olika färger att välja mellan till pennan: röd, grön, orange, blå, svart, gul, lila, neonrosa och äppelgrön.

Användningsområden

Pennan är lätt och enkel att ta med sig, vilket gör den till en perfekt gadget att dela ut under olika event: du kan ta med dig ett stort antal och se till att så många som möjligt blir påminda om ditt varumärke. Produkten är perfekt även till kontoret: du har den alltid till hands för att dela ut till kunder och anställda.

Relaterade produkter

Du kan använda pennan för att skriva ner alla dina anteckningar i vår klassiska anteckningsbok Spectrum A5. På vår hemsida hittar du dessutom massor av olika skräddarsydda gadget, bl.a. många kontorsprodukter.