Santos keramikmugg

Keramikmugg som uppfyller kraven enligt EN12875-1, diskmaskinssäker, även när den skräddarsys. Kapacitet: 330 ml. Levereras med förpackning i vit kartong.

  • Produktens mått: 9,7 x ø 8,2 cm
  • Tryckmått: 4,5 x 6 cm
  • Vikt: 340 g

En gadget som alltid uppskattas

Om du letar efter gadgets som gör att kunderna kommer ihåg dig, är vardagsprylar ett bra val: med vår Santos keramikmugg är du alltid nära kunden. Muggens storlek (höjd 9,7 cm och diameter 8,2 cm) och dess kapacitet på 330 ml, gör den till en lätthanterlig och pålitlig produkt.

Släpp kreativiteten lös

Du kan välja mellan fyra olika färger till denna produkt: svart, blå, röd och orange. Vad gäller anpassningen kan du trycka din logga eller ditt budskap med tampongtryck i en eller två färger. Tryckområdet är 30x50 mm, och du kan välja om du vill ha det på vänster eller höger sida. Till tampongtryckets första färg kan du, utöver en skräddarsydd färg, välja mellan tolv förkonfigurerade färger; den andra färgen är frivillig och till den kan du välja antingen en skräddarsydd färg eller någon av våra elva förkonfigurerade färger på hemsidan. Muggen tål maskindisk, utan risk för att skador på mugg eller tryck (i enlighet med förordning EN 128751).

Användningsområden

Santosmuggen är perfekt för event med anknytning till livsmedelsbranschen: du kan använda den till provsmakning eller som gadget att dela ut som gåva. Du kan även beställa muggen till ditt kontor: där kan de användas både av kunder och anställda.

Produkter att kombinera med Santosmuggen

Du kan använda denna produkt till drycker du förvarar i vår Torino termosmugg: en perfekt kombination för att ge bort två skräddarsydda gadgets till dina kunder, som de med all säkerhet kommer att uppskatta.