Färgade plastkuvert

Skicka dina paket, dokument och produkter med våra färgade kuvert. Tack vare tre olika färger och möjligheten att skräddarsy hela ytan kan du skapa ett unikt kuvert med din grafik eller logga. Beställ dem till din e-handel för kläder, kroppsvårdsprodukter och handgjorda produkter. Tack vare den rivsäkra förseglingen är de även perfekta för viktiga och konfidentiella dokument.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Säkerhet och personlighet slås samman

Stil och integritet kombineras i ett enda föremål. Med våra färgade plastkuvert får dina försändelser en personlig touch, vilket gör dem helt unika och direkt igenkännbara. Du kan anpassa produktens utseende, både vad det gäller färg och utformning.

  1. Format: Finns i två storlekar: 25x35 cm och 35x45 cm.
  2. Bakgrundsfärg: Du kan välja mellan gul, grön och grå.
  3. Material: De färgade kuverten är gjorda av polyeten, en vattentät och hållbar typ av plast. Varans innehålls integritet garanteras tack vare dess dubbla lager med vit utsida och svart insida.
  4. Tryckfärg: Utöver de sex föreslagna färgerna kan du ange en egen personlig nyans.
  5. Modell: Du har tre olika valmöjligheter. Om du väljer att bara trycka på framsidan kan du välja en yta på 20x25 cm eller en större yta på 20x30 cm. Du kan även välja två tryck på 20x25 cm på båda sidorna.

Utnyttja mångsidigheten med våra färgade plastkuvert

Denna artikel levererar dina viktiga och konfidentiella dokument på rätt sätt, tack vare dess hållbarhet och rivtåliga försegling. Men på samma gång kan du dra nytta av möjligheterna för anpassning och skapa kreativa kuvert. Dina kunder och affärspartners tar emot säkra leveranser som samtidigt är fulla av din personliga stil.

Andra produkter för dina försändelser

De färgade plastkuverten är rätt kompromiss mellan säkerhet och stil. Om du är särskilt bekymrad över dina pakets integritet är våra plastkuvert speciellt utformade för känsliga varor av olika typer. Du kommer också att uppskatta dess stora urval av format, samt handtaget som ett av dem kommer med. Om du istället vill koncentrera dig på stil och att upprätthålla din originalitet är våra kuvert med heltryck perfekta för dig. De är idealiska för en färgstark kommunikation och helt anpassningsbara.