Mappar utan flikar

Mapparna utan flikar är enkla dokumentsamlare som hjälper dig att hålla ordning på dina dokument. Du kan skräddarsy utsidan efter innehållet och organisera ditt kontor så att inga papper ligger utspridda i skåp och på skrivbordet.

  • A4 och A5
  • Även tryck både fram- och baksida

Mapparna utan flikar: skräddarsydd enkelhet och elegans

Vill du beställa mappar utan flikar för att presentera och skydda dina dokument? Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka skräddarsydda mappar utan flikar, som är iögonfallande och helt i linje med din koordinerade företags-/organisationsimage. Din logga eller en grafik ad hoc kan tryckas på din nya mapp, som representerar ett perfekt visitkort för medarbetare och kunder. Enkla och eleganta; mapparna utan flikar används av proffs för att presentera olika projekt, men används även på kontoret för att organisera pappersdokument som annars bildar högar på skrivbordet i skrivbordslådan. Mapparna är tillverkade i kartong, ett lätt men slitstarkt material som lämpar sig utmärkt för tryck. Din grafik trycks på mapparna i högupplöst kvalitet som kännetecknas av starka och klara färger med tydliga detaljer. För att ge en ytterligare touch av elegans till dina nya mappar utan flikar kan du dessutom välja alternativen laminering och förädling. Genom förädlingen skyddar du din yta från eventuella repor, medan förädlingen framhäver vissa delar av grafiken.

Presentera dina projekt på bästa sätt med skräddarsydda mappar utan flikar.

Är du på väg att presentera ditt senaste projekt för en kund? Pixartprinting är den ultimata tryckeripartnern för att du ska kunna förverkliga dina bästa idéer. Skapa en skräddarsydd mapp baserad på projekttemat genom att till fullo utnyttja konfigurationsalternativen som finns på hemsidan:

  • Format: välj mappformat, A4 eller A5, efter dina behov.
  • Tryckanvisningar: du kan trycka din grafik på mappens fram- och baksida, eller bara på en av sidorna.
  • Laminering: genom laminering av ytan ger du mappen ett extra skydd mot repor och annan yttre påverkan.
  • Förädling: för att framhäva vissa delar av mappens tryckta grafik är förädling den perfekta lösningen. Förädling innebär att man applicerar folie med metalleffekt (guld eller silver) på vissa delar av trycket, för att ge vissa detaljer i grafiken en speciell lyster. Selektiv lackning är ett annat sätt att framhäva detaljer, genom att ge dem en upphöjd effekt.

Valet är ditt. Förverkliga dina skräddarsydda mappar utan flikar, unika och skapade efter dina önskemål.

Beställ de nya mapparna utan flikar med några få klick

När produktkonfigurationen är slutförd kan du ladda ner den användbara mallen och tillhörande instruktioner från våra grafiker. Följ instruktionerna för en korrekt inställning av din tryckfil och få ett resultat helt i linje med dina förväntningar: mappar utan flikar tryckta i högupplöst kvalitet. Med snabba och punktliga leveranser får du dina nya skräddarsydda mappar direkt till kontoret. Utnyttja erbjudandet och kom ihåg att om du behöver hjälp kan du alltid vända dig till vår kundtjänst. De är alltid redo att ge dig svara på dina frågor och ge dig tips under hela köpprocessen.

Mapparna utan flikar och andra skräddarsydda produkter för ditt kontor

I vår onlinekatalog erbjuder vi ett stort utbud av skräddarsydda kontorsmaterial: Mappar utan flikar, bläck- och blyertspennor, stämplar och mycket mer. Vi rekommenderar dig även att ta en titt på våra korthållare med skräddarsytt band, oumbärliga för snabb identifiering av dina medarbetare. Bland våra teknikgadgets kan du dessutom hitta idéer för att skapa originella företagsgåvor för kollegor och kunder.