Tidningsställ

Dina tidningar och kataloger förtjänar rätt exponering. Placera dem i ett tidningsställ att ställa i butiken, i receptionen eller på kontoret för att visa upp dina produktkataloger för kunderna.

  • Sex hyllplan
  • vikbart
  • transportväska medföljer

Utnyttja designen till din fördel

Letar du efter ett sätt att marknadsföra dina tidningar? Imponera på dina kunder och visa upp dem på våra ställ. Pixartprinting ger dig ett stöd som är praktiskt, bekvämt och lätt att transportera.

Tack vare dess sex hyllplan (tre på varje sida), kan ställen hålla ett stort antal tidningar. Dimensionerna (en bas på 25,5x28 cm, och en höjd på 141 cm) är idealiska för att kunna bära mycket material på ett litet utrymme. Tidningsställen är dessutom mycket lätta att transportera. De kan fällas ihop och bäras i en praktisk väska på 15x31x45 cm.

Användningsområden

Tidningsställens höga användbarhet gör dem lämpliga i alla miljöer. Du kan till exempel använda dem i din butik, där kunderna uppskattar elegansen i din presentation. Ställen är också idealiska på mässor och event. Och när det är dags att gå, kan du enkelt vika ihop dem och ta dem med dig. Tidningsställen gör det inte bara lättare att hålla ordning, de gör det också lättare för kunderna att titta igenom dina tidningar.

Produkter som passar med tidningsstället

Om du vill inreda ditt mässtånd med finess, kan Pixartprinting ge dig verktygen. För att bättre visa upp dina flygblad, kan du använda våra bordsdisplayer. Vi har också visitkortsställ så att du enkelt kan förse kunderna med dina kontaktuppgifter. Du kan även använda Pixartprinting för att trycka tidningarna du sätter i ställen.