Flygbladsställ

Flygbladsstället i transparent plastmaterial är hållbart och tål ständig förflyttning från ett utrymme till ett annat: från butiksdisken till bordet i en mässmonter till ett hylla vid ingången till din restaurang. Ge dina flygblad och vykort den uppmärksamhet de förtjänar.

  • Fyra modeller

Marknadsför ditt varumärke på det rätta sättet

Ordning och reda, enkelhet och elegans: tre oumbärliga byggstenar i en bra marknadsföring, som du kan uppnå tack vare våra flygbladsställ. Dina flygblad kan samlas i ett lättransporterat ställ som är lätt att använda: dina kunder kommer att uppskatta din stil.

Välj den modell som passar dig bäst

Pixartprinting ger dig fyra olika alternativ. Om du vill ha en enkel design kan du beställa ett av våra flygbladsställ med ett fack. Det finns tre olika sorters modeller: flygbladsställ A5 15,6x20x3,5 cm, flygbladsställ A4 21,7x30x4 cm och flygbladsställ ⅓ A4 10,5x20x3,5 cm. Om du istället letar efter ett mer elegant alternativ kan du välja modellen med tre olika fack (21,9x29,2x3,5 cm).

Hur använder man flygbladsställen?

I flygbladsställen kan du samla alla dina flygblad och reklamblad och presentera dem på ett snyggt och prydligt sätt för dina kunder. Tack vare den enkla designen passar de i alla sorters miljöer: från kontor till mässor, till event och invigningar.

Produkter att kombinera med flygbladsstället

Du kan med Pixartprinting trycka flygblad och reklamblad att sätta i stället; om du vill spara tid, kan du välja våra förkonfigurerade flygblad. För dina bord du har på ditt företag och på mässor kan du trycka dina visitkort som du sedan samlar i vårt visitkortsställ.