Visitkortsställ

För att undvika att dina visitkort ligger utspridda på din butiksdisk eller på ditt skrivbord kan du samla ihop dem i ett visitkortsställ i transparent plastmaterial. Lätt och kompakt, utan att dölja innehållet, vilket ger dina visitkort maximal synlighet.

Presentera dig med elegans

Vill du visa upp dig själv på bästa sätt? Håll ordning på dina visitkort med vårt ställ, och låt dina kunder enkelt se vem du är.

Visitkortsstället är gjort av transparent styren, med en höjd på 5,4 cm och en bas på 9,5x1,9 cm. Nu kan du samla alla dina visitkort på en plats, och samtidigt spara utrymme.

Praktiska tillämpningar

Dess enkla och eleganta design gör att visitkortsstället passar i alla miljöer. Placera det i receptionen inom dina kunders räckhåll, så att dina kontaktuppgifter alltid finns till hands. Eller visa upp dina visitkort på mässor och event tillsammans med andra displayer, och upprätthåll den nödvändiga elegansen.

Produkter som passar med visitkortsstället

Pixartprinting kan också erbjuda dig visitkort att trycka och sätta i dina ställ. Om du behöver din beställning snabbt, kan du utnyttja vår Fast Lane-tjänst och få 250 redan konfigurerade visitkort. Och för att inreda dina rum med stil, kan du matcha visitkortsstället med våra funktionella bordsdisplayer.