Roll-up svart

Roll-up svart ger ditt budskap en personlig touch: ställningen i aluminium, hållbar och lätt, är pulverlackad i svart. Lätt både att montera och stänga, perfekt för marknadsföring av din produkt under mässor, tillfälliga event eller i butik vid reor och kampanjer.

  • 4 olika material
  • Transportväska medföljer
  • Monteringsanvisningar

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Roll-up svart: vår nya svarta anpassningsbara roll-up

Roll-up svart är den nya rullbara banderollen med svart ställning. Ett reklamverktyg som är mycket smidigt att använda och transportera. Det monteras i några få steg och ger ditt budskap det strålkastarljus det förtjänar. Den anpassningsbara banderollen, som är hoprullad inuti foten i aluminium, rullas enkelt ut tack vare en praktisk upprullningsmekanism. Du kan känna dig trygg med denna lätta men pålitliga produkt.

Den nya roll-up svart har en storlek på 85 x 200 cm. Dina bilder kommer därmed inte att riskera att gå obemärkt förbi på utställningar och event. Tack vare det bekväma “click clack”-systemet är det dessutom busenkelt att byta ut bilden. Du kan även beställa en ny banderoll utan ställning, och välja det material du föredrar ur vårt utbud:

  • Extreme classic: Slitstark banderoll i vinyl till förmånligt pris, perfekt för tryck i högupplöst kvalitet.
  • Ecoflat: Halvstyv flerskiktsbanderoll med slät yta och grå baksida. Även denna är lämplig för tryck i högupplöst kvalitet. Kasseras som restavfall.
  • Material med matt baksida: Banderoll i 100 % polyester med matt baksida som blockerar ljusgenomsläpp (och bakomvarande störningar). Ger färgstarka tryck med definierade detaljer.

Anpassning och tryck av roll-up med svart ställning

Hos Pixartprinting är ledordet “skräddarsytt”. Vi ställer ett stort utbud av reklamverktyg till ditt förfogande som kan skräddarsys med dina originella bilder, så att du alltid kan vara säker på att få produkter som är helt i linje med din företagsimage.

På denna sida kan du välja önskade produktkonfigurationer. Vi rekommenderar dig att ladda ner vår mall, i vilken du hittar instruktionerna från våra grafiker för en korrekt inställning av din tryckfil. På så sätt kan du vara säker på att få bästa möjliga resultat: en roll-up med svart ställning och högupplöst grafik, redo att användas på nästa event!

När du väl har gjort din beställning får du din banderoll direkt till kontoret (eller hem) med snabba och punktliga leveranser. Kom ihåg att vår kundtjänst står till ditt fulla förfogande om du har frågor eller behöver råd.

Håller du på att arrangera ett utomhusevent? Upptäck våra roll-ups med ballasterad fot.

Våra roll-up classic, med ställning i aluminium är lätta och smidiga att använda, och är framtagna för att i första hand användas utomhus. Om du är i färd med att organisera ett utomhusevent rekommenderar vi dig att ta en titt på våra roll-ups utomhus! Banderollen är hoprullningsbar och ställningen står stadigt tack vare en ballasterad fot (som kan fyllas med sand eller vatten), vilket gör att denna roll-up är extra stabil även i hård vind. Väl monterad kan banderollen lätt flyttas tack vare små hjul på foten.

Upptäck alla våra idéer för din marknadsföring och välj de produkter från Pixartprinting som passar just dina behov!