Roll-up vit

Roll-up vit ger ditt budskap en elegant inramning: ställningen är i vit plast, hållbar och lätt. Lätt både att montera och stänga, perfekt för marknadsföring av din produkt under mässor, tillfälliga event eller i butik vid reor och kampanjer.

  • 4 olika material
  • Transportväska medföljer
  • Monteringsanvisningar

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Roll-up vit: upptäck roll-up vit med skräddarsydd banderoll

Roll-up vit är en hoprullbar banderoll med vit ställning. Den är lätt att använda och transportera, tack vare den lätta ställningen i plast (som även mycket slitstark) och rullningsmekanismen. Denna mekanism gör det lätt att rulla ut banderollen med skräddarsytt tryck på några få sekunder, och rulla ihop den igen inuti foten med samma lätthet. Du kan ta med dig roll-up vit var du vill, snabbt och lätt.

Roll-up vit har storleken 85 x 200 cm och är utrustad med ett “click clack”-system för snabbt och enkelt byte av bilden. Du kan trycka din grafik på tre olika underlag:

  • Extreme classic: förmånligt och hållbart, den perfekta lösningen med utmärkt kvalitet i förhållande till pris. Detta material är lämpligt för tryck i högupplöst kvalitet och ger skarpa tryck med klara färger.
  • Ecoflat: ett flerskiktsunderlag tillverkat genom ett kombination av PVC och PET. Slät yta och grå baksida. Kasseras som restavfall.
  • Tyg med matt baksida: produkt i 100 % polyester, som blockerar ljusgenomsläpp och bakomvarande störningar. Banderolltrycket blir tydligt med klara färger.

Tryck dina vita roll-up med Pixartprinting: skräddarsytt och snabba leveranser

Pixartprinting är en pålitlig leverantör av skräddarsydda reklamartiklar, alltid i linje med din företagsimage. På denna sida har du möjlighet att konfigurera din roll-up med vi ställning med skräddarsydd grafik.

För en korrekt inställning av din tryckfil rekommenderar vi dig att ladda ner den användbara mallen, där du hittar instruktioner från våra grafiker. På så sätt får du bästa möjliga resultat: en roll-up med vit ställning tryckt med högupplöst kvalitet, med klara färger och hållbara färger.

Gör din beställning med några få klick och få din roll-up med vit ställning direkt till kontoret (eller hemmet) med våra snabba och punktliga leveranser. Vår kundtjänst finns alltid redo att svara på dina frågor och funderingar.

Upptäck vår roll-up med vit ställning och ballasterad fot, för alla dina utomhusevent

Håller du på att göra i ordning en monter för ett utomhusevent? Vill du kunna förlita dig på en display som klarar hårt väder? I vår onlinekatalog hittar du ett stort urval av utomhusdisplayer och banderoller. Vi erbjuder t.ex. högkvalitativa skräddarsydda roll-ups för utomhusbruk, med ballasterad fot (som kan fyllas med sand eller vatten).