Smyckesförpackningar

Massor av modeller, format och valmöjligheter för att skapa unika förpackningar som matchar ditt smyckesmärke. Imponera på dina kunder och ge dem en uppackningsupplevelse som de inte förväntar sig. Perfekt som presentförpackning.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.
För alla dina smycken
Möjliheterna är oändliga! De olika förpackningsmodellerna kan innehålla alla typer av produkter: ringar, örhängen, halsband, armband och även klockor.
Skräddarsy dem som du vill!
Förpackningen är inte bara en behållare, utan en integrerad del av en gåva. Se därför till att tänka igenom varje liten detalj: formen på kartongen, materialet, formatet, den invändiga skärningen och det skräddarsydda invändiga trycket.
Säkert och överraskande
Skicka dina produkter på ett säkert sätt med våra postemballage. Utöver att garantera maximalt skydd ger de även kunden en unik uppackningsupplevelse. Välj den modell som passar bäst och tryck invändigt för en överraskningseffekt.
SKAPA