Triangelformade kartonger

Kartonger med prismaform och triangelformad botten, levereras förlimmade. Unika och utmärkande förpackningsalternativ för dina produkter.

Se till att bli igenkänd.

Elegant, praktisk och designad: dina små föremål får nu en förpackning som inte går obemärkt förbi. Tack vare våra kartonger med triangelformad botten, kommer kunderna att bli nyfikna på förpackningens innehåll, och samtidigt komma ihåg din logga och känna igen den i framtiden.

De triangelformade kartongerna är tillverkade i kartong och finns i åtta olika format. Du kan välja bottenstorlek (min. 40 mm, max. 120 mm) med djup (min. 34,6 mm, max. 103,9 mm) för att få den bästa förpackningen för dina behov. Du kan även välja laminering (matt eller blank) på kartongens utsidor. Du kan även välja att inte laminera kartongen: då får trycket en repskyddande behandling.

Användningsområden

De triangelformade kartongerna är perfekta för eleganta presentationer. Du kan använda dem under mässor och event då du ska marknadsföra ditt varumärke, men de är även användbara på hyllorna i din butik eller vid lanseringen av en ny produkt. Du kan t.ex. använda dessa kartonger till kontorsmaterial eller som prestigefulla förpackningar till små föremål som t.ex. smycken och kosmetika.

Vilka produkter kan du kombinera med kartongerna?

Du kan skapa eleganta förpackning även med våra hexagonala kartonger. Våra kartonger med fönster gör det möjligt att visa upp innanmätet även i stängd förpackning.