Hexagonala kartonger

Modeller med bikaksstruktur, förlimmade och anpassningsbara på hela ytan. Perfekta för föremål med originell design.

fsc icon
Denna produkt är FSC -certifierad
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Originaliteten kommer först

Vill du visa upp dina varor i småformat på ett sätt utöver det vanliga? Våra hexagonala lådor i kartong är precis vad du behöver. Bli oförglömlig med hjälp av dessa förlimmade askar med bikaksstruktur. Och skräddarsy hela ytan för att göra dina förpackningar ännu mer igenkännbara. Välj de bästa egenskaperna för dina paket.

  1. Format: Du har åtta möjligheter att välja bland, med våra förvalda värden. Basen mäter mellan 26 mm och 60 mm, och djupet är minst 45 mm och högst 106 mm.
  2. Laminering: Du kan välja om du vill ha en blank eller matt yta på utsidan av asken. Om du föredrar dem utan laminering, behandlas trycket istället med en skyddande finish.

När kan jag använda de hexagonala lådorna?

Lådorna passar perfekt som förpackning till alla möjliga ting i smått format. Deras form och möjligheten att skräddarsy gör dem idealiska för föremål med originell design. Både för att visa upp dem på event, och för att sälja dem i butik. Du kan till exempel använda dem för att förpacka utsökta matvaror, smycken, skrivmaterial och tillbehör.

Pixartprinting är en ledare inom online-tryck, verksam sedan 1994.

Produkter som passar med lådorna

Om du vill göra produkterna synliga även inuti lådan, är våra kartonger med fönster perfekta. En annan förpackning som lämpar sig för smakfull uppvisning är våra triangelformade kartonger. Eller så kan du placera dina designade varor i en låda med magnetlås.