Visitkortslådor

Samla alla dina visitkort i en praktisk skräddarsydd låda. Plats för mellan 50 och 75 visitkort beroende på papperstyp och vikt. Kan lamineras och förädlas.

Kompakt, praktisk och elegant

Efter att du tryckt dina visitkort, behöver du en låda att transportera dem i. Med Pixartprintings visitkortslåda har du alltid dina kontaktuppgifter nära till hands. Du har med dig dina visitkort i ett kompakt format (9,5x3x6 cm); och kan göra lådan unik genom att skräddarsy den efter dina önskemål.

Tryck den låda som passar dig bäst

Börja med att välja om du vill ha en utvändig laminering eller ej; om du väljer laminering finns både matt och blank att välja mellan.

Du kan välja att förädla lådan ytterligare, eller inte alls. Om du väljer förädling har du tre olika alternativ. 3D-färg, transparent med hög tjocklek, används för att förädla de av dig utvalda delar av grafiken som du vill ska sticka ut med ett taktil upphöjd effekt. Selektiv lackering å andra sidan, framhäver dina grafiska områden med en blank effekt. Selektiv laminering (finns i guld och silver) utgörs av termoapplicering av folie över dina utvalda grafiska delar, för att förädla dem och få dem att sticka ut.

Produkter att kombinera med visitkortslådorna

För att hålla ordning på dina visitkort, kan du även välja vårt visitkortsställ.