Pappersservetter

Pappersservetter i ren cellulosa i två eller tre lager. Finns i tre kvadratiska format och anpassningsbara med en färg.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Tryck dina personliga servetter - Pixartprinting

Pappersservetter – Anpassade Tryck

Från och med nu så har Pixartprinting lagt till nya produkter i den oändligt växande kategorin Gastronomi.

Pappersservetter är tillgängliga till ännu batter priser, med ett flertal skräddarsydda funktioner att välja bland.

Du kan beställa dina personliga servetter på nätet eller välja storlek och färg som passer dig. Se hur många du behöver, det är enkelt och snabbt!

De bästa pappersservetternas mjuka material har valts i antingen luftlagd eller vadderad. Två eller tre skikt som är lättanvänt.

Det finns 3 tillgängliga storlekar och 6 olika färger för att skapa dina personliga pappersservetter; Vinrött och grå för de mest sofistikerade applikationerna, azurblå och grön för lounge-atmosfären och slutligen svart och senapsfärgat för mer häftig atmosfär.

Välj Pixartprintings personliga pappersservetter och kombinera dem på ett bord med bordstabletter för att skapa en ren och elegant image för din bar, restaurang eller klubb.

Du kommer att bli förvånad över den kvalitativa servicen som Pixartprinting ger för att fokusera på att matcha kvalitet med bra priser.

Erbjud dina klienter en oöverträfflig kvalitet: på Pixartprinting kommer du att hitta avancerade skrivare, kombinerat med en effektiv service. Resultaten är bortom jämförelse.

Tveka inte att beställa dina pappersservetter, vilket även kan kombineras med andra Pixartprintingprodukter för att göra din miljö även mer välkomnande. Det stora utbudet från canvastavlor till väggmålningar.

Oavsett vad det är du letar efter att återinreda din omgivning med så kan Pixartprinting hjälpa dig.