Påsar med stansade handtag

Väskor i fiberduk (nonwoven) i tre olika färger. Tryck på fram- och baksida, även med olika motiv, i upp till fem färger.

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Väska med stansat handtag – Pixartprinting

Skräddarsydda väskor i TNT

Väskorna i TNT med stansat handtag representerar ett enkelt och billigt sätt att marknadsföra sitt varumärke på mässor och event.

Vare sig det handlar om ett specifikt evenemang eller distribuering av en produkt, är de skräddarsydda väskorna ett utmärkt marknadsföringsverktyg eftersom de garanterar maximal exponering av företagsloggan eller produkten.
 

TNT-materialet, eller fibertyget, är ett billigt och slitstarkt material, och gör väskan tvättbar och återanvändbar, medan det stansade handtaget gör väskan mer kompakt och stilren.

Tillgängliga i formatet 30 x 37 cm i färgerna svart, vit och mullvad, med högkvalitativa seriegrafitryck i valfri färg av 12 valbara. Välj mellan tryck på enbart en eller båda sidor för maximal mångsidighet.
 

Upptäck även Pixartprintings tygväskor, och skapa din väska i bomull eller TNT med eller utan bälg, din laminerade väska eller din väska med dragkedja.