Oregon sjösäck i bomull

Oregon premium bomullsryggsäck. Med öppet huvudfack och dragskostängning. 100 g/m² bomull.

  • Produktens mått: 33 x 44 cm
  • Utskriftsmått: 23 x 32 cm
  • Vikt: 56 g

Synliggör ditt varumärke

Om du letar efter ett praktiskt vardagsföremål med hög marknadsföringspotential, är Oregon bomullspåse den rätta produkten. Tack vare dess kompakta storlek (33x44 cm) och låga vikt (56 g) är denna produkt både lätthantering och lätt; samtidigt är den rymlig nog att rymma allt du behöver. Dessutom gör dragskostängningen och snörena som används för att hänga påsen på ryggen den enkelt att använda.

Du kan utnyttja ett stort område på produkten för att trycka din logga eller ditt budskap, och på så sätt skräddarsy påsens framsida. Området är 230x320 mm: ditt varumärke kommer att ses på dina kunders, anställdas och affärspartners ryggar. Trycket görs genom serigrafitryck med en eller två färger: för båda färger kan du välja en personlig nyans, eller välja en av våra elva förkonfigurerade färger som första färg och en av tio förkonfigurerade färger som andra färg (valfri).

Vad gäller färgen på påsen kan du välja mellan åtta alternativ: naturvit, svart, vit, royalblå, röd, navyblå, orange och äppelgrön.

Praktiska tillämpningar

Oregon bomullspåse kan användas för att transportera massor av olika föremål, som t.ex. träningsskor eller lunchlådan. Just därför är den perfekt att ge bort som varumärkesgåva i en klädaffär dina kunder och anställda får en praktisk påse till sin kläder. Dessutom är påsen, tack vare sin stora funktionalitet, bekväm och användbar vid alla sorters tillfällen: du kan t.ex. dela ut den under olika event för att bli ihågkommen av nya kunder eller knyta starkare band till de kunder du redan har.

Ge bort varumärkestryckta produkter att lägga i påsen

Du kan möta kundernas, dina anställdas och dina affärspartners behov än mer, genom att ge bort andra produkter med din logga. För dina medhavda måltider är vår Oblong lunchlåda ett smart alternativ: detsamma gäller vår Oregon vattenflaska, att fylla med olika drycker. Du kan även se till att mottagarna av dina gåvor får ett smidigt sätt att skriva ner alla sina anteckningar på, genom vår klassiska anteckningsbok A6 Spectrum.