Förpackningar för föremål

Oavsett vad ditt föremål är, har vi den perfekta förpackningen, inte bara för förvaring och med möjligheten att ge den en festskrud, utan också för att skicka ditt föremål säkert. Upptäck vårt breda utbud av askar och kartonger (upphängningsbara, med fönster, förstärkta, ovala), kartonger med ytterhölje, askar deluxe, de många modellerna flexibla förpackningar och det stora utbudet av postemballage.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.
Oändliga valmöjligheter
Du måste bara välja: vi ställer massor av möjligheter till ditt förfogande för att förvara, skydda och skapa mervärde åt dina föremål. Upptäck den lämpligaste modellen, hitta det perfekta formatet och välj bland de många material som vi ställer till ditt förfogande.
Låt din förpackning bli den bästa ambassadören för ditt varumärke
Kartongerna som omsluter din produkt är mycket mer än enkla behållare, de är ditt huvudsakliga reklamunderlag. Låt alla dina förpackningar tala. Beskriv din produkt genom att använda invändigt tryck för att förmedla innehåll och detaljer. Ge din produkt en röst och fånga dina kunders uppmärksamhet.
När du väljer våra förpackningar väljer du ett hållbart tillvägagångssätt
Kartongen som våra lådor tillverkas av är FSC®-certifierad: det betyder att vi använder papper från skogar där strikta miljömässiga, sociala och ekonomiska standarder följs. Inte nog med det, kartong i olika tjocklekar kan återvinnas helt och du kan beställa även väldigt små upplagor, vilket undviker onödigt slöseri. Och tack vare våra flat bags kan du spara utrymme och optimera transportkostnaderna.