Klädförpackningar

Vi erbjuder massor av modeller för förvaring av dina klädprodukter: kartonger med ytterhölje, askar med lock, ovala kartonger, flat bags, klassiska kartonger eller kartonger med magnetstängning. Och om du behöver skicka dem kan du inte klara dig utan våra postkartonger och e-handelskartonger.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.
Keep calm and... välj din förpackning!
Slipsar, strumpor, t-shirtar, blusar, men också bälten, sjalar, halsdukar, etc.: för var och en av dina klädprodukter har du ett brett urval av förpackningar att välja mellan, som du kan skräddarsy efter storlek, material och finish för bästa möjliga förvaring och marknadsföring.
Och om du skulle behöva skicka dina produkter...
Om du behöver skicka dina produkter direkt hem till dina kunder, kan du göra det säkert med våra postkartonger: de skyddar inte bara innehållet tack vare den motståndskraftiga wellpappen, de kan även tryckas på hela de utvändiga och invändiga sidorna så att du kan berätta om ditt varumärke över hela kartongen, vilket ger en oväntad uppackningsupplevelse.
UPPTÄCK
Förpackningen är inte komplett utan en matchande påse
Komplettera din förpackning med våra shoppingpåsar: tillgängliga i många modeller, färger och material; papperspåsar är det perfekta komplementet för att packa dina kläder. Vad kan vara bättre för ditt varumärke än kunder som promenerar runt med dina skräddarsydda papperspåsar?
SKRÄDDARSY