Förpackningar för e-handel

Välj bland de många förpackningsmodellerna för e-handel för att förpacka och skicka dina produkter i total säkerhet. Från klassiska lådor och premiumlådor till kuvert: ge dina kunder en minnesvärd upplevelse, från ankomst till uppackning av dina produkter.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.
Unik förpackning, precis som din produkt
Alla modeller är 100 % anpassningsbara: välj hur du vill skräddarsy dem tack vare de olika alternativen och möjligheterna och skapa en förpackning som återspeglar ditt varumärke till fullo och berättar om ditt företag. Släpp loss din kreativitet och skapa unika och enastående förpackningar.
Storslagna gåvor
Vi har en förpackning för alla typer av gåvor, lådor för inskriptioner, prenumerationer eller prover. Alla modeller finns i olika format och kan beställas från ett exemplar: optimera frakt- och transportkostnaderna och använd endast den mängd du behöver, utan svinn!
De bästa specialeffekterna
Efterbehandling, skräddarsydd invändig skärning, invändigt tryck och laminering: skapa exceptionella förpackningar och sätt en spektakulär touch på dina lådor.
FÖRÄDLA